--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 13 de desembre del 2016

Menorca amb caiac a l'hivern

Quatre dies de palejar amb els amics per un paradís ens aporta una energia que a les alçades d'any que estem va molt i molt bé.
Aquesta sortida ha durat quatre dies, els dos primers els hem fet a la costa sud, jugant a entrar per tots els forats que ens hem trobat malgrat la mica de mar de fons que hi havia. Els altres dos hem navegat per la costa nord. Per dormir anàvem a terra, en un mas de la costa nord, una meravella. Ens hem quedat dolçament cansats físicament i botits com "esgalapots" de tanta felicitat acumulada.   
El Toni Albert s'ha cuidat d'escollir cada dia el millor tram de costa per navegar segons les condicions que ens trobàvem, ell és un expert coneixedor d'aquesta costa (més de vint voltes a l'illa en el seu palmarès)  i és garantia d'èxit.
No faig entrades per la sensació de que tinc poques coses a dir de nou i també perquè el blog de fotografia em demana molt d'esforç i temps i ara em ve més de gust aquesta feina. Us remeto a aquest espai on estic treballant els darrers temps.