--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 18 de juliol del 2010

El valor afegit de cala Jòncols


Aquest cap de setmana hem tingut la visita de la Tramuntana i això, ens ha donat temps per conrear les nostres relacions socials. Tenim sort, perquè les seves visites esporàdiques (de la tramuntana i dels amics) ens permet que la nostra passió obsessiva per aquest esport quedi dissimulada per uns moments...
Tot i el fort vent, el dissabte hem fet una visita a la zona més arrecerada, ens hem anat a la cala Jòncols. Quan la força de la Tramuntana és de grau mig (F3-F4), aquesta cala és un bon lloc per navegar amb el caiac o fer immersió a pulmó. Per exemple és un excel•lent lloc per l’observació de nudibranquis o esmorzar al clot del boc, lloc exclusiu pels caiacs i ningú més.
Però avui us vull parlar d’un valor afegit que té la cala Jòncols, es tracta d'un valor humà que hi trobarem. La companyia SKKAYAK hi té una base de lloguer de caiacs i té com a responsable de la base al Josep Cors. En Pep és un muntanyenc que viu la vida amb passió, amant de la llibertat i dels grans espais que el fan sentir lliure, un persona que traspua humanitat i que escoltar-lo és perillós, et venen ganes d’imitar-lo i trencar amb aquelles cadenes invisibles que ens fan presoners de la nostra forma de vida. Us aconsello que feu l’esforç d’arribar-vos fins a cala Jòncols. Si aneu amb amics, és un lloc molt bo perquè puguin fer el seu bateig de mar. L’entorn és dels més bells del CdC , deixeu-vos aconsellar per en Pep, coneix cada metre de la línea de costa, cada pam dels fons marins plens de sorpreses i si en Pep té temps, feu-la petar per embriagar-vos de la seva dilatada experiència en expedicions pels racons més sorprenents del mon. Us deixo el link del seu BLOC on hi ha les imatges de la darrera expedició que ha fet a Grècia, senzillament IMPRESSIONANT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada