--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 29 de juliol del 2010

Entrenament de natació a mar obert

Acompanyar als nedadors ofereix postals com aquesta.

 Aquest dissabte es realitza un entrenament de natació a mar obert. Es pretén fer una travessa des del Cau del Llop a Llançà fins la platja de la Vall, el recorregut té una longitud d’uns 3.350 metres, i pels més agosarats hi ha l’opció de fer-ho de tornada.

El recorregut per distància no té gaires problemes, al menys per aquests devoradors de quilòmetres dins de l’aigua, el que si pot ser una complicació és l’estat de la mar. Les previsions són d'entrada de tramuntana forta el divendres al matí i posteriorment anirà baixant fins el dissabte al matí, moment en que pot quedar amb F3. Això ens podrà deixar una mar de fons de nord. Aquest onatge entrarà per estribord i tindrà tendència d’enviar-nos cap a les esculleres. Hi ha dos punts crítics que són el pas pel cap de Bol i la Punta del Far de s’Aranella. Posteriorment la mar de fons (de popa) pot ajudar-nos a arribar fins la platja de la Vall. Malgrat tot fora bo que l’organització tingui preparat un pla B.
Davant d’aquesta perspectiva amb la meteo es fa més que imprescindible la nostra col•laboració per la seguretat dels nedadors. Qui pugui i vulgui venir pot inscriure’s enviant un correu a nedaelmon@gmail.com . Més informació al blog de neda el mon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada