--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 2 de desembre del 2012

La mala mar continua...

Es fa molt dícil sortir aquests dies a mar, la tramuntana s'ha enssenyorit del litoral i se l'haurà de deixar fer. Us deixo un article que ha sortit a la "Revista de Girona" amb unes màgnifiques imatges del fons del Cap de Creus. Per veure'l clica AQUI.

7 comentaris:

  1. Caram, Eduard!! quins tresors que trobes per internet! M'agrada el teu bloc. Ben sovint m'hi reafirmo amb troballes com aquesta!

    Martí.

    ResponElimina
  2. Ei, Martí!
    Me'n alegro de llegir-te. Aquesta joia que bé tu dius, és d'uns companys enamorats del mar que de vegades ja hem tret coses seves per aquest blog. Tenen una web que s'anomena marenostrum.org i són unes "formiguetes" que no paren de treballar i de fer-ho molt bé, amb molta cura i professionalitat. Gràcies per comentar!

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. M'he passat el cap de setmana al llit per una intoxicació alimentària, crec?

      Elimina
  4. intoxicació alimèntaria?? ara a sumar anys en diuen així ?? Eduard no som el que erem... (jo inclós !!)

    ResponElimina
  5. El meu rei !!!! i per això no vares venir diumenge !!! En Jan nomès feia que buscar-te perquè et volia donar una abraçada !!!
    Cuida't molt i fins aviat !!!
    Ptons,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sort que hi queda algú amb sensibilitat, entre un que em diu "marrà" i l'altre que em tracta de "vell" estava a la vora d’un atac depressiu ...., Gràcies! amiga això si que et fa pujar la l'ànim. Encara que el mot "rei" per un republicà pot ser un insult, en aquest cas m'ho agafaré com una afalaga ;-)

      Elimina