--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 2 de maig del 2013

República del CdC News.






Si el president A. Mas esperonat per la manifestació de l’Onze de setembre va decidir tirar endavant amb el procés .... per la independència, a la “República del Cap de Creus” i per iniciativa propia hem començat ha teixir la xarxa de relacions internacionals amb les nacions ocupades de la mediterrània occidental. No demanem permís a ningú, ni a Figueres, ni a Bcn, ni a Roma , ni a Madrid. És un primer pas, i és que per alguna cosa s’ha de començar per caminar cap a la independència. Si la resta de país ens vol seguir que s’hi afegeixin, nosaltres anem fent cami.
Dissabte al mati vàrem fer una passejada per la zona marítima terrestre (ZMT) de la República del CdC., la sortida va ser molt plàcida, si exceptuem un petit ensurt a l’entrar a l’aigua. La guàrdia costanera era formada per un petit esquadró de quatre caiacs, tres vells llops de mar i un nou cadell. Vam inspeccionar des del Port de la Selva fins la punta del Furallons. La mar era encalmada i l’única activitat productiva, la portaven un parell de barques de pesca artesanal, les quals, estan patint les conseqüències de l’entrada de les tonyines d'aquestes darreres setmanes, han deixat tot el peix espantat i foragitat. Segons ens varen informar, l’únic que estan traient són alguna que altra llagosta. Un cop informats dels resultats del sector primari de la república, vàrem parar a la seu occidental del nostre parlament, altrament anomenat refugi de cala Prona i allí, varem reposar forces i fer les darreres observacions, vàrem poder observar una parella de martinets de nit (N.nicticorax) descansant al refugi i a l'àliga cuabarrada (Hieraaetus fasciatus)volant a un centenar de metres del refugi, pels crits que feia, possiblemnet que estigués ensenyant a volar amb al(s) poll(ets) d'aquest any. 
Un cop ben menjats i descansats, vàrem anar a la reunió per contactar amb l'escamot vingut de l’illa de Sardenya. Les converses mantingudes ara no les podem fer públiques però, esperem que aquest fugaç contacte sigui el inici d’embrió del ministeri d’exteriors de l’estimada república del CdC.  Apa, siau!

4 comentaris:

  1. Així ens agrada, back to the wild! Amb tants dies de "silenci" començàvem a patir que, en efecte, t'haguessis convertit en sardina...

    Nosaltres hem estat de megapont al Delta, amb bicis, i sovint he recordat alguna cosa que vaig llegir al teu blog, en què esmentaves la simpatia de la gent d'allà baix... una passada! Quan tots els nens ja sàpiguen nedar hi tornarem amb caiacs!

    Salut!

    ResponElimina
  2. Arf nou post de la mardamunt, ets viu ! (es troben a faltar ! )

    Soc republicà i fan incondicional del CdC, on s'hagi de signar, signo amb els ulls tancats !

    Salut !

    ResponElimina
  3. La primera foto guarda-la amb pany i clau, possiblement no ho veuràs mai més a la teva vida... N.Fors amb kayak de plàstic ;)

    ResponElimina
  4. Hola Toni, Me'n alegro que hagi anat bé el viatge al delta. Amb el nens fer el Fangar o la Pta de la Banya és com entrar dins del "aquarium", hauries de portar un calaixó amb fons de vidre i ja seria la pera.
    Dani, com bon republicà ja contem amb tu, perquè si hem de confiar amb els politics no ho podrem veure.
    Ostres Marc, aquest tio és en N. Fors, ja vaig veure que s'asemblava però al veure'l amb aquest tros de plàstic no m'ho podia creure ;-)

    ResponElimina