--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 28 de juliol del 2013

Anem a pescar...






Entre setmana vaig rebre la trucada d’un bon amic que em deia que volia venir a pescar a la mar d’Amunt, és d’aquelles persones que et transmet un bon “feeling”, de fet vàrem sortir els de la colla de sempre. La intenció era d’anar a dormir el divendres per la zona però, davant les previsions de meteo amb una garbinada forta i per altres raons de caire laboral aquesta vegada vam suspendre la dormida.
L’únic que vaig dir va ser. “a les 6h. a l’aigua” i, com som gent seria, així va ser. L’arrencada va ser una mica accidentada amb la pèrdua d’una canya que va anar al fons de la badia de Port i que la vàrem recuperar a la tornada. Mentre anàvem pujant fèiem parades a les puntes per testar que és el que es movia. Si bé és va començar d’un forma monoespecífica, tot el que sortia eren serrans, de mica en mica vam anar enriquint la diversitat íctica i van aparèixer vaques serranes, barats, pagells....., i fins aquí puc contar.
Tres hores i mitja desprès de la sortida entràvem al refugi de cala Prona per esmorzar amb la bona companyia de tres joves de l’aspre que hi havia anat a fer nit. Mentre tinguem gent jove que sàpiga apreciar l’entorn del Cap de Creus encara hi haurà futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada