--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 23 d’octubre del 2013

I ens pensem que són dolents!




Els espanyols han iniciat els tràmits per declarar LIC (Lloc d’Interès Comunitari) el canó del Cap de Creus i, també s’ampliarà un espai de protecció per a les aus des del Cap de Creus fins Palamós, així ho informa La Vanguardia. La superfície que proposen protegir que agafa part de la plataforma continental i un altre dels recs de la Catalunya Nord és de 987.66 Km2 (98.766. Ha). Esperem que la proposta arribi a bon port i gràcies als nostres veïns per avançar-nos la feina.

4 comentaris:

  1. Ves quina cosa...

    Els xarnegos som catalans o espanyols? Es que quan sento o llegeixo el menyspreu als "espanyols", aixi generalitzant, no puc evitar pensar que ma mare ho és i es clar, no és agradable per ningú que li faltin el respecte a la mare.

    Com som de susceptibles eh!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això és que encara no estàs adobat. Jo amb 50 anys he hagut d'aguantar menyspreu a la cara tant quan vaig fer allò que se'n deia "la mili" com quan he hagut d'anar per feina a la capital del reino. Sempre l'acudit, la indirecta, o la directa com el "polacos de mierda" del sargent de torn. ... però nosaltres soms de pell mes dura? no. Així, generalitzant, soms mes tolerants.

      Elimina
  2. Despreci? collons noi! i com ens hem de sentir els catalans?
    Tractar als espanyols com a diferents dels catalans és un despreci cap als espanyols :-(. Ho entenc des del punt de vista de la intolerancia que sempre han mostrat els espanyolistes i lla negació de l'existència de la nostra cultura, però ho sento per ells, és el seu problema, Ja s'ho faran! però els sentiments de les persones no es poden imposar, ni amb 3 segles d'ocupació i multitut de intents d'extermini.

    ResponElimina
  3. hi hi hi... Quina hipocresia que tenen aquests que governen aquí i allà. No és dificil trobar-se l'actual mini parc natural saturat de pescadors professionals i els caps de setmana de furtius calant palangres i ara diuen que protegiran els recs, però no al nivell de la reserva del golf de lleó francès, on encara s'hi pesca al arrossegament i si no s'hi pesca mes és perquè surt car de gasoil anar-hi i per les tramuntanes que ho posen difícil. A les hores, menor protecció vol dir res, tot de cara a la galeria, típic estil peninsular.

    Desgraciadament protegir vol dir vigilar, i no hi ha ni un cèntim per vigilar. Tot és política de formes, perquè estaven obligats a declarar reserves a tort i a dret per no ser multats per la C.E. De fet el termini ja es va acabar en temps d'en ZP.

    Ara volen protegir els ocells marins... Que algú a vist gent que els caci? Que posaran nius artificials sobre una boia o menjadores perquè no passin gana? El millor favor que poder fer als ocells es limitar la pesca del petit peix blau, si, aquesta anxova que ja no fa ni 10 cm i la sardina que no es deixa créixer i ja no fa un pam.

    Això si, com deia un .... val mes això que res.

    ResponElimina