--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 24 d’octubre del 2013

Tarifa-Istambul a cop de pala


Dimarts passat van aturar-se al Port de la Selva dos caiaquistes francesos, joves, de 23 anys, amb la cara una mica rostideta, normal , portaven 2 mesos dins d’un caiac doble, que es el temps que han trigat en venir de Gibraltar fins el Cap de Creus. Això, però, no es res comparat amb el que els falta… El seu destí es Istambul !!!!!  Tenen previst que el viatge duri en total 1 any. Combinen el paleig a bon ritme, hi ha dies que fan mes de 50 Kms. carregats com mules, amb estudis oceanogràfics i amb el projecte pedagògic de explicar les seves experiències a les escoles dels ports a on s’aturen, i defensar així  la seva peculiar manera d’estudiar.
Van quedar enamorats del Cap de Creus, deien que juntament amb el Cabo de Gata son els dos millors llocs del litoral mediterrani que han vist, de moment…
Han fet nit a Cala Taballera, normalment viatgen així,  dormint a les cales, i quan cal una dutxa, no han especificat la periodicitat, dormen a un poble.
La simpatia i l’entusiasme obren moltes portes, i al Port de la Selva han aconseguit fer-se una foto amb la senyera al balcó de l’Ajuntament, com a comiat de Catalunya, i al vespre ja eren a Banyuls.
Tenen una pagina web i un compte a facebook, a on publiquen les dades del viatge.
Els he desitjat molta sort i els he vist marxar amb un punt d’enveja, dubtant entre dos dites, la que diu que  hi ha una edat per cada cosa i la que assegura  que mai es tard...
Manel O.

1 comentari:

  1. Quins cracs aquests ! Vaig ser amb ells a Montgó on van fer nit, i mentre es despertaven i feien un mos vam xerrar una mica, feia una mar de fons important de sud però ells com si res van enfilar directes cap al cap de creus, molta sort !

    ResponElimina