--------------------------------------------------------------------------------

dilluns, 17 de març del 2014

Per una costa lliure de nyaps!

El verd marca la zona on s'ha iniciat la neteja prèvia a les obres
Les darreres setmanes ha saltat la notícia de que es modificarà la llei de protecció del Cap de Creus perquè el Sr. Adrià pugui complir el somni de construir un espai de creació culinària. Diuen que el Parlament de Catalunya ho ha de votar però, estan tan segurs de que sortirà afirmatiu que, fins i tot ja s’han iniciat la primera fase de les obres i ja estan preparant el terreny perquè entrin les màquines (Tal i com es veu a la foto que us he penjat. Des de terra es veu molt millor).
Crec que Roses no es pot deixar perdre aquest projecte, però també crec que hi ha molts llocs per ubicar aquest espai. Per exemple, si es vol un lloc emblemàtic es podria fer al Castell de la Trinitat que es troba infrautilitzat, o si es vol un lloc cèntric i de fàcil accès, a la urbanització de Santa Margarita encara hi ha parcel·les urbanes el suficientment espaioses per fer-ho i segur que hi ha un piló de llocs més. És indefensable el que volen fer i crearà un precedent indesitjable i injust per qualsevol altre projecte que es vulgui fer en espais protegit.
Si vols oposar-t’hi signa AQUI.  

Com podeu veure el tot terreny que havien estavellat els “quinquillos” s’ha mogut i actualment ha sortit de l’aigua però, malauradament està allà mateix. Possiblement que sigui el resultat d’un intent fallit de retirar-lo...., seguirem informant ;-)

Aquest és el resultat en imatges d’una sortida per la costa de Roses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada