--------------------------------------------------------------------------------

dissabte, 12 de juliol del 2014

Lluna plena




Els dies de lluna plena als amics de Cadqués els hi agrada fer una sortida nocturna amb caiac i aquest divendres va coincidir la lluna i la possibilitat d’estar junts. Que bé que hem estat! Fins i tot una tramuntana moderada ens ha acompanyat durant totes les hores d’aquesta sortida, ella és l’element clau que ens fa gaudir encara més d’aquest mar estimat.
S’ha sortit a darrera hora de Portlligat i per fer coincidir els horaris de la majoria, el sol s’amagava per ponent i la lluna emergia per darrera de Messina. El sopar el portàvem fet , tan sols calia parar la “taula”, entre molt de riures i elevat grau d’eufòria, tots teníem ganes de trobar-nos, ens hem cruspit els queviures i llaminadures, s’ha cantat l’aniversari del Carles i hem brindat pel futur. Finalment els que ens quedavem a dormir, els no cadaquesencs, hem acompanyat als del poble fins Portlligat, d’aquesta manera hem navegat a la llum de la lluna i empesos pel vent.
La nit s’ha fet molt curta amb tanta celebració i navegació, de manera que, pel mati amb molta son venia molt de gust submergir-nos en les aigües del cap`de Creus i veure els tresors vivents amagats sota aigua.

Les persones som com som i ens hem de respectar si volem navegar un tram de la vida junts, no val intentar canviar la manera de ser i fer dels altres, i menys quan s’és gran i fet. No som nens. És com la natura, cal observar-la, estudiar-la, ella ens aportarà molt de coneixement i felicitat. No la podem manipular al nostre gust..., es destrueix. 

4 comentaris:

  1. No us va bufar fort Eduard? Nosaltres ahir molt bé i avui una estona de llevant i prou, ara el mar de fons omnipresent tota la jornada. Mosquits, molts i alguns tigre, sort de la mosquitera el repel·lent no els fa endarrere !

    Salut, queda pendent una escapadeta ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu ja saps Dani que amb els de Cadaqués el concepte de vent fort és molt diferent que per la resta de mortals ;-)

      Elimina
  2. Tramuntana moderada com diu Eduard, res exagerat. Sortint de la bahia de Portlligat no va caldre anar enganxats a la costa, que ea el que fem quan bufa fort, i vam poder tirar recte cap a Cala Bona. Si que esqitxava una mica el aigua que aixecava el vent, pero res greu. Al arribar a Cala Bona, Nardo, Miquel i jo vam seguir palejant fins Jugadora. Despres, sopant i bevent, va baixar el vent i semblaba un llac dins de la cala. Tornada a Portlligat sense cap pdoblema i molt mes fluix que a la anada. Dani, la propera t'esperem.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan el windguru marca nord de F3 o més, els de Cadaqués i rodalies sou una raça a part, jo encara no estic tan curtit, ja te raó l'Eduard ;-)

      Una abraçada a tots !

      Elimina