--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 28 d’agost del 2014

Estrenyent vincles







Diumenge tot i ser un matí rúfol vàrem fer una sortida caiaquera amb uns nebots i els seus fills. Vaig disfrutar com mai amb els nens veient com reaccionaven a la primera sortida dins d’un caiac i en un mar que no era precisament una bassa d’oli. Ho vàrem fer a Portlligat i el recorregut va ser fet en una distància suficient perquè no fos pesat per als peques.
Un cop triat el tram de costa més salvatge i aïllat de la civilització, vàrem agafar forces i ens vàrem hidratar amb un bon meló i unes galetes màgiques, i ja refets,  vam fer una cabussada per veure els tresors vius de la costa del Cap de Creus. Aquí en teniu una mostra fotogràfica del que vàrem veure i que ens va permetre tocar el cel amb ben poca cosa. 
Sort en tenim de tenir aquest entorn que hem de conservar per ells i per sobre de tots els interessos privats. Cap de Creus és nostre!







5 comentaris:

  1. Felicitats per les fotos. Els nudibranquis tenen molt de mèrit, i l' ull del pop és bestial!. Està retallada?.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Exacte de fet moltes les he de retallar, amb el caiac has de d¡fer correccions de l'horitzo i amb les bestioles, faig l'aproximació que puc i posteriorment faig un retall sempre que no es vegi afectada la qualitat. Més que retall, que ho és, intento composar a posteriori, pensa que les fotos són fetes a pulmó i amb una compacta, amb totes les limitacions que això comporta. Com pots apreciar , l'aigua tenia moltes partícules flotants però vaig quedar molt satisfet de la matinal :-) Gràcies per comentar

      Elimina
  2. Collons Eduard, un dia vull fer snorkel amb tu, que guapo !!
    (guapa la flora i fauna amb que ens ilustres, no et facis il·lusions...)

    ResponElimina
    Respostes
    1. El secret és anar mot poc a pic i furgar amb els ulls tots els racons.
      La farem amb la penya que hagi participat amb el concurs

      Elimina