--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 14 d’agost del 2014

La llei és per tots


Com molts de vosaltres ja sabeu, el Govern de la Generalitat vol portar al Parlament de Catalunya una llei que ha de permetre transformar l’antic restaurant del Bulli en un projecte de la “Bulli Foundation” que té algunes llacunes importants com el no preveure els accessos, possiblement perquè aniran a càrrec de la butxaca te tots.
Aquest projecte incompleix una bona colla de lleis com la mateixa del Parc Natural del Cap de Creus, reglaments urbanístics, etc. etc., però tot i que se li diu que està molt bé però, que ho faci en un altre lloc de Roses, els que tenen el poder se senten forts i volen passar per sobre de totes aquestes reglamentacions que la resta de mortals hem de respectar per fer possible la convivància en la nostra societat i tenir un respecte vers l'entorn natural. Aquest precedent que crearien és inadmissible en una societat com la nostra que acatem calladament la llei que ens fa ser "civilitzats". Segurament que la podridura és tant gran que aquest fet per alguns és “pecata minuta”.
A traves de Change.org ja s’han recollit més de 70.000 signatures en contra i 30 organitzacions també ho han fet. Fara això obrir el ulls als governants?
Si vols signar-ho clica AQUI.

4 comentaris:

  1. ja està signat, però el tema "la llei es igual per a tots" es una utopia actualment, tocarà esperar i veure com fan de les seves els polítics, que per altre part, fan i desfan sense cap tipus de responsabilitat a posteriori.... porca miseria :-(

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu com tothom ves pagant impostos i no et queixis. Ahir m'explicaven en un poblet del Cap de Creus (La Vall de la Santa Creu) que un avi amb pocs recursos econòmics, va fer la tanca del seu hort i li van fer treure perquè no complia la llei del Parc Natural. Li podríem demanar l'opinió sobre el tema del Bullli

      Elimina
    2. I encara n'hi han naturalistes que han donat el seu suport, inclús algún amb benefici econòmic; tot dient que porten el CC al cor.

      Elimina