--------------------------------------------------------------------------------

dissabte, 22 de juliol del 2017

8a setmana







Dins de l'abecé dels invertebrats aquàtics tenim els opistobranquis (les brànquies estan a la part del darrera del cos), són uns mol·luscs que també els podríem anomenar llimacs marins i d'aquesta manera ens entenem millor, no? He de confessar que des de que els vaig descobrir em van robar el cor i sempre que faig apnea intento veure'n, poso la mirada en posició ON a llimacs, El que intento trobar són els hidraris, aparentment semblen algues però, realment són colònies de invertebrats sobre els quals s¡alimenten algunes de les espècies més comunes de llimacs marins, un cop localitzats els hidraris fàcilment podem trobar-los a ells o les seves postes.
L'espècie de llimac marí que veieu en les fotos 1, 2, i 3 és la més comuna que podem trobar a prop de la superfície  fent apnea i en la 4a imatge va acompanyada de la segona espècie més comuna i en la 5a imatge hi ha una tercera espècie que és edèmica del Cap de Creus. Finalment un gran moment en que vaig trobar les tres espècies juntes menjant Saps quines espècies són? 1 punt per espècie encertada!!!
Avui us deixo una guia digital nova i específica d'opistobranquis, espero que no us compliqui la vida perquè en surten mooooltes espècies GUIA GROC   

1 comentari: