--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 20 d’abril del 2011

Observant el pas de cetacis.

Dissabte vàrem fer una sortida per anar a veure rorquals a la punta del Cap de Creus. Ara és la millor època de l’any per poder fer aquests albiraments i cal ser pacients i insistents. El fet de no haver-los vist no ha de ser cap decepció, ans el contrari, serà una motivació. El que si es va veure són les bladrigues i un paràsit cuaample.
Molts de nosaltres ens hem proposat aquest objectiu i, el millor de tot serà el camí que haurem de recórrer per poder-lo abastar. Ens esperen moltes palejades rastrejant amb la vista l’horitzó il·luminat pel sol. Aquest dissabte Portlligat ens va regalar una albada única. Teníem una mar de fons que ens va gronxar i va pintar de blanc el perfil de costa. Els deu caiacs ens vàrem allunyar posant proa cap al sol i escombrant l’horitzó a la cerca d’un alè cetàcic que mai es va veure. Ara ens queda el bon record de l’albada, de la companyia, de les bromes i, d’aquell sentiment de ser uns privilegiats d’aquest entorn tan estimat.
Em declaro addicte a les galetes “Principe”!!!

2 comentaris:

  1. vosaltres els caiaqueros viviu en un pais de somni, quan veus les fotos que publiques semblen irreals, com si haguessis capturat el món del subconscient.
    jo puc dir que cada dia que passa en sóc més addicte.

    ResponElimina
  2. Jo sóc addicte......al cap de creus...... Realment és un privilegi gaudir-ne, per mar i per terra!
    marta

    ResponElimina