--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 14 de febrer del 2012

Treballs de recerca al Cap de Creus.

Avui es celebra una jornada de divulgació dels treballs de recerca ambiental que s’han fet durant l’any 2011 dins de l’àmbit territorial del Parc Natural del Cap de Creus. Al llarg de tota la jornada s’aniran explicant aquests treballs que són ben variats. A les onze del matí s’encetarà la jornada que té el següent programa.:
11 a 11:30 “Prospecció de les varietats agrícoles antigues del Parc Natural del Cap de Creus” a càrrec de la Mireia Sisquella de L’Era, Espai de Resursos Agroecològics.
11:30 a 12 h. “Control d’espècies de flora exòtiques i restauració ambiental al paratge de Tudela”. Quim Gubau; Galanthus.
12 a 12:30 “Segiment de Seseli farrenyi”. Mª Carme martinell de NatbioC.
13:15 a 13:15 “Reintroducció del xoriguer petit Falco naumanni al Parc Natural del Cap de Creus”. Guillem Mas de Ecotons.
15:30 a 16 h. “Aplicació del protocol QuiroHàbitats o estacions automàtiques d’escolta al Parc Natural del Cap de Creus”. Carles Flaquer del Museu de Granollers.
16 a 16:30. “Seguiment de l’Avifauna al Parc Natural del Cap de Creus”. Ponç Feliu de Serpa.
Ja sabeu, tots els que esteu de vacances, sense feina o jubilats, teniu una excel·lent oportunitat per saber una mica més sobre aquest espai tan nostrat. ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada