--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 7 de juliol del 2013

Somnis i realitats











Divendres vàrem sortir de Portlligat tres companys i un quart es va afegir més tard (Pi, Lluis, Manel i jo) estàvem disposats a palejar, pescar, conversar, i submergir-nos al mar per mirar de sentir-nos ben integrats a l’entorn del Cap de Creus. La pesca va ser tot un èxit i ens va permetre fer un bon sopar que ajudat del beure va donar peu a que fluís la conversa, l’entorn va posar la resta per tenir les sensacions de trobar-te al paradís. Sota una coberta d’estels mai vista, vam somiar en que aviat viuríem a la Catalunya alliberada del jou, en aquest somni vàrem presenciar com alguns estels queien del cel i deixaven un paisatge florit d’estelades. Suposo que totes les circumstàncies viscudes hi van influenciar en aquell somni, el transitar pels carrers de Cadaqués plens d’estelades, el bon sopar regat per les estrelles Dam i, aquella magnífica nit estelada. L’endemà al matí decidim fer el curri fins la punta del CdC i en arribar vàrem veure com alguna cosa brillava sobre l’orella de la Massa d’Oros o Rata, a l’aproximar-nos vam observar que es tractava d’una estelada. Part del somni s’ha complert!!! Ara falta que ho faci l’altra part i aviat aconseguim la independència.
El matí va descórrer amb un altra activitat, la de descobrir aquest món meravellós que viu amagat sota l’aigua i que alleugereix el camí tortuós de la vida, cal que recollim mostres gràfiques pel NOU concurs del blog “Endevina qui és”.

3 comentaris:

  1. Eduard un dia vull anar a fer snorkel a medes, si vols venir a fer fotos remullar-te i anem plegats, però una mica aviat que passades les 9 es un rambla que fa mitja por !

    Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Realment anar al migdia amb caiac fa molta por. L'altre dia varem buscar el pas cebra per poder creuar el pas de les barques i no n'hi ha! ;-)
      Avise'm quan hi vagis i per poc que pugui vinc. Fa molts anys que no hi vaig

      Elimina
  2. Un bon vivac sota una Via Làctea reflectida a la Mediterranea !!!

    ResponElimina