--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 18 de maig del 2014

La primera noctàmbula de la temporada.


Aquest dissabte ens hem atrevit a fer la primera sortida a “la belle etoile”, la ubicació de l’hotel a cala Bona, el sopar  amb productes pescats una estona abans. Tot i que la nit ha estat fresca i ens ha obligat a entrar al sac completament vestits (no porttem tenda), ens hi hem trobat la mar de bé.




Han estat unes hores d’estreta comunió amb la natura. Al sortir de Portlligat un martinet ros ens ha acompanyat de s’ Alqueria fins la cala i s’ha quedat amb nosaltres! Al matí hem anat a fer la salutació al sol i ens ha regalat un parell de postals que s’han imprès a la retina. Estàvem tant integrats que fins i tot, un grup de fotògrafs del paisatge que viatjaven amb la Sant Isidre, ens han cosit a fotos. 



 Al tornar a cala Bona per preparar l’esmorzar, ens hem trobat al Lluís comunicant-se amb un grup de polls de corbs marins emplomallats, espectacular! No em direu que el caiac no és la practica esportiva més ben adaptada a l’entorn natural marí.  Com a colofó ens han visitat per  compartir menjar i inquietuds, els companys de l’Escola d’en Mar de Cadaqués. Tot un plaer i una bona sintonia.  


4 comentaris: