--------------------------------------------------------------------------------

dissabte, 15 de novembre del 2014

Premi per mi, premi per...






Divendres va bufar un garbí fort fins mitjanit i ens ha deixat una mar de fons suau pels que abans de la sortida de sol ja érem a l’aigua, en Jordi, en Manel i jo. Hem planificat fer el curri per la costa de Roses sortint de Montjò  i però, un camió accidentat de RosesNet privava l’accés a la cala, això ens ha obligat sortir des de Canyelles.  Les informacions de la setmana eren que de pesca poca... però, tots sabem que des del llit no es pesca res, que malament que queda aquesta frase J.
El cel es mostrava amenaçador i el fet de palejar sota aquells núvols i les ones enfilant-se pel penya-segat  ja era tot un premi, per mi. Però n’hi hagut un altre de premi avui, aquest ha recaigut sobre el Manel en forma de llobarro, i quina bestiola! L’enveja ha envaït tots els racons del meu cos, fa tant de temps que no en toco un!  Avui ha caigut el primer de la temporada, esperem!  
Hem anat a esmorzar al Clot del Boc, a la cara nord del Cap Norfeu, ja de tornada ens hem dividit, uns han tirat pel dret i jo i continuat costejant per rascar algun peixot,  però res. A l’alçada d’una  punta del bergantí m’ha saltat un magnífic exemplar de tonyina,   feia dies que no en veia. .. , al final de la palejada i quan recollíem els artificials dins de Canyelles, hi ha hagut un petit incident, un gavià jove i  mort de gana s’ha tirat sobre l’artificial del Manel i s’ha clavat l’arpeta a la pota, per sort l’hem pogut alliberar i ràpidament  s’ha envolat sense cap problema. N’hi ha que mai en tenen prou! ;-)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada