--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 20 de setembre del 2015

Marnató 2015, Poseidó també hi va ser


Diuen que el guanyador d'aquest any va volar fent el trajecte (6,5 km) amb un hora i deu minuts. jo no el vaig veure volar però si que en vaig veure un que caminava per sobre de l'aigua, Era Déu?






 L'amic Miquel ens traeix per un dia i se'n va a nedar

Ja és una tradició de quan arriba el setembre toca donar un cop de mà als de la Marnató, aquest any els caiaquistes que hi hem anat han estat l'Escola d'en Mar de Cadaqués, els voluntaris de Kayaking Costa Brava i la gent de Sant Feliu de Guíxols.















La jornada va ser lúdica i per tant divertida, no com l'any passat que una tramuntana molt forta ens va fer treballar fins l'extenuació per evitar petits accidents dels nedadors amb els esculls.  Tot i que la tramuntana hi ha estat present, ha estat fluixa sense provocar mar de fons que dificulta la visibilitat dels nedadors. Si que encara queden alguns lloc on es pot millorar la senyalització per evitar que aquestes topades amb les roques. Més d'un cop hem hagut de interposar el caiac entre les roques i la trajectòria del nedador que no sentia els nostres xiulets o crits d'atenció, cosa desagradable pel nedador i que no entén perquè l'has "atropellat" :-(.

Al final hem vaig perdre el dinar amb els companys de l'Escola però ja me'l cobraré d'alguna manera :-) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada