--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 25 d’octubre de 2015

A tot arreu i enlloc


Aquest cap de setmana s'han acumulat les activitats de mar, per un costat en Pau Calero celebrava els 15 anys d'haver-se aventurat a crear l'empresa  Sk-Kayak  a LLançà amb un munt d'activitats, algunes de tant interessants com un clínic de com muntar expedicions amb en Rai Puig (que aquest any ha fet Canada-Alaska).  FELICITATS SK-KAYAK!!. També teníem la concentració de la Fosca organitzada per l'amic Marc Adroher i tots els pirates del Baix Empordà però, feia molta mandra fer la quilometrada després d'haver baixat l'altra setmana a navegar-hi.  També hi havia la sortida setmanal amb els companys de l'Escola d'en Mar de Cadaqués que fa molt que no hi anem però, finalment vam optar per una formula intermitja, abans de que claregés, quan els carrers no estan posats, entravem a l'aigua amb la intenció de retallar la costa amb tota tranquil·litat i parsimònia tot fent el curri. Fèiem el tram Llançà-Portbou amb parada a Portbou per esmorzar, cada cop en sabem més de cuidar-nos. Una suau brisa de sud va animar la sortida que sempre és molt espectacular per aquest tram de costa i que ahir va ser productiva des del punt de vista pesquer. Vaig tenir la sort de tocar tres peces que m'ajudarien a fer un bon suquet un cop arribat a casa, ja que a la nevera tan sols hi quedaven mitja dotzena de quintos ;-). La cirereta la va posar l'Albert de Selva de Mar que finalitzada la migdiada m'avisa que davant de la Casa del Mar encara hi ha el dofí que va entrar al port el divendres,  una dutxa ràpida i a contemplar la figura sempre atractiva d'aquest mamífer lliscant per l'aigua mentre la llum s'anava extingint. Un dia rodó!
P.d.: El dofí era un llistat (Stenella coeruleoalba) possiblement estava mort de gana,  va entrar a pidolar una mica de menjar i, un cop refet aquesta nit passada ha continuat camí. 


Foto Albert Rosado

De la jornada de SK-Kayak, aquest va ser un dels moments més emotius, segons diu en Pau "Recordant a tots el companys amb els que hem navegat i ja no hi son...pales amunt!!!, Tenim cendres d'ells a Cap Ras, Taballers, Punta del Cap de Creus..."

Cap comentari:

Publica un comentari