--------------------------------------------------------------------------------

dilluns, 2 de maig de 2016

El Congost de Montrebei i en J. Pàmies.


Aquest cap de setmana hem estat per les terres lleidatanes, allí hi ha moltes coses que es poden fer i nosaltres hem triat dues de molt interessants, la primera va ser visitar al guru de les teràpies naturals que està revolucionant o obrint el ulls a molta gent sobre les alternatives que tenim a l'hora de tenir cura de la salut. D'entrada, trobar-te a una persona a la que  a dia d'avui li prohibeixen fer xerrades és un toc d'alerta del gran engany en el que estem immersos però, aquest no és el tema del blog, si que us deixo uns links per si és del vostre interès.: Blog d'en Josep Pàmies, la dolça revolució i labotiga.


La segona cosa que vam fer i que és absolutament recomanable, va ser la visita al congost de Montrebei i fer-ho per l'aigua. Vam anar-hi tot sortint des del poble de Corçà, passant per sota de l'ermita de la Pertusa i travessant-lo fins al final. La tarda va ser esventada però, no va ser un impediment per realitzar el trajecte que és una de les excursions més recomanables que es poden fer pels pantans de Catalunya. Aquí us deixo les imatges....3 comentaris:

 1. Hola
  Sense voler entrar en polèmica, recomano fer una mica de recerca a la xarxa sobre el (per mi) cantamanyanes d'en Pàmies, i contrastar una mica tot el que diu. Trobaràs quantitat d'informació, que com veuràs, no sempre es parla bé d'ell. Aquí te'n deixo un tast:
  http://quemalpuedehacer.es/blog/2015/06/14/quedar-en-evidencia-josep-pamies/
  Salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. Albert, que ens aquest article que em passes tan sols hi ha l'opinió en contra d'un altre senyor. No hi ha cap argumentació amb base.
   Nosaltres dos sabem que la farmàcia es fonamenta en les propietats de les plantes, que les grans empreses farmacèutiques han comprat àrees de selva per poder investigar les plantes que allí s'hi amaguen per traure'n un benefici empresarial, elles i no els natius que hi viuen.
   Jo el vaig sentir i, en cap moment diu que la Kalanchoe pot substituir els tractaments contra el càncer, diu que pot ajudar a millorar-los, també he llegit repetidament que la marihuana (planta il•legal pels interessos d'alguns)no té propietats medicinals i cada cop està més provat que si que en té, etc. etc. A casa meva l'àvia i la meva mare utilitzaven plantes per guarir-nos de moltes malures i elles van superar els 80 anys. No sé, no sé, però aquest senyor que opina en aquest link, qui no et diu que està a sou de les farmacèutiques?
   A més, no vull polemitzar sobre aquest tema en un blog que simplement és per disfrutar del caiac, l'aigua i la terra del nostre país però, t'he de dir que tornant a casa em vaig fer una novena d'unes herbetes per reduir la sorra del ronyó ;-)

   Elimina
 2. Fa un parell d'anys vam llogar uns caiacs i vam pujar congost amunt i la veritat és que val la pena.

  Amb respecte el senyor Pàmies:

  La meva experiència em diu que menjar espàrrecs a la planxa un cop per setmana preveu el càncer. (O ajuda a preveure, tant és). No conec a ningú que mengi espàrrecs un cop per setmana que tingui/hagi tingut càncer.

  Pixada en tota regla a sobre del "mètode científic". Doncs això fa el senyor Pàmies dia sí i dia també.

  Que si medicina natural, que si moviment antivacunació, que si donar a llum a casa de forma natural...

  ResponElimina