--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 14 de setembre del 2011

Curs de caiac de mar a Llançà


El proper mes d'octubre s'organitza un curs de caiac de mar.
dissabte, 15 / octubre a les 10:00 - 16 octubre a les 18:00
Curs on aprendrem a navegar en caiac de mar, en dues sessions d’un dia, i obtindrem el certificat de Nivell II de la AEKMar. En la primera sessió farem un curs en caiac individual i doble i en la segona sessió sortirem a fer una excursió en caiac pel Parc Natural del Cap de Creus o pel Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.
Dia 1: Curs de nivell I i II de la AEKMar
La primera jornada la destinarem a fer el curs de Nivell ...I i II de la AEKMar. Amb aquest curs aprendrem a palejar efectivament, conduir el caiac, fer un rescat a un company i a autorescatar-nos entre d’altres tècniques per garantir la nostra seguretat i la de la gent amb la que naveguem. Descobrirem totes les possibilitats que ens pot oferir la navegació segura en caiac i aprendrem treure’n el màxim rendiment per futures excursions amb amics. La AEKMar és l’ Associació d’Empreses de Kayak de Mar que ha creat 3 nivells de cursos.
Dia 2: Excursió en caiac de mar
En aquesta sortida d’un dia en caiac de mar posarem en pràctica tot el que hem après en els cursos i aprofitarem per descobrir un dels dos parcs naturals de l’Alt Empordà.
DATES I HORARIS: 15 i 16 d'octubre de 2011, de les 10 a les 18 h
PREU: 80 euros
NOTA: Es recomanable portar prismàtics, calçat tancat que es pugui mullar, samarreta tèrmica o folre polar prim, picnic de dinar i roba seca per després de l’activitat.
NOMBRE D’ASSISTENTS: Les places són limitades, amb un mínim de 6 i un màxim de 20 persones.
INSCRIPCIÓ: Cal que envieu un correu amb les vostres dades a info@elraspinell.com.
CRÈDITS DE LLIURE ELECCIÓ: Les Facultats d'Educació i Psicologia, de Lletres, de Ciències, de Turisme i l'Escola Politècnica Superior, reconeixen un crèdit de lliure elecció per als estudiants que hi assisteixin i obtinguin el certificat d’apte d’un examen escrit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada