--------------------------------------------------------------------------------

divendres, 9 de setembre del 2011

Primer la seguretat

Molts dels nostres amics que ens estimen, diuen que som massa atrevits i que sortim a la mar sense els sistemes de seguretat adients.
Això no és cert i sempre que ens embarquem mirem fins el darrer moment tots els partes meteorològics (windgurú, meteocat, winfinder, meteofrace, etc, etc) i totes les senyals del cel que com a hereus dels indiketes sabem llegir perfectament.
Si que hem de reconèixer però, que ens fa una mica de recança començar a comprar tota la parafernàlia de gatgets electrònics que l’assortit mercat dels complements del caiac de mar ens ofereix, malgrat això, aquest estiu i en un moment d’il•luminació i inspiració l’amic Manel va adaptar les andròmines que recollim en les nostres sortides –per mantenir el mar net i les cases farcides de trastos- , per fer-se amb un equip d’alta seguretat, aquest constava d’un “gall” per georeferènciar-se en cas de pèrdua i així, poder ser localitzat pels sistemes de rescat aeri. En aquesta mateixa sortida també va poder recollir un magnífic salvavides que ben posat pot fer-te flotar i guarir-te dels cops laterals quan es passa pels freus d’arestes punxants dels penya-segats. En definitiva que hi ha dies que sortim més que assegurats, això sí, sempre a contracorrent ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada