--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 21 de setembre de 2011

El tresor del Cap de Creus

S’acaba de publicar la novel•la “EL TRESOR DEL CAP DE CREUS”, com el seu títol indica està ambientada en el Cap de Creus el seu autor és en Sergi Palol. Pots tenir més informació i comprar-la en aquest ENLLAÇ.
“Marta, estudiant de Filosofia, està passant un mal moment. De sobte, rep una beca per escriure una tesi. Decideix anar cap al Port de la Selva, a la Costa Brava, on viu el seu avi, i on pensa trobar la pau necessària per a treballar. Res més lluny del que li espera.
Uns versos d’en J.V. Foix la posen sobre la pista d’un tresor medieval ocult al monestir de Sant Pere de Rodes, un tresor misteriosament relacionat amb les aventures d’infància sobre lladres i espies que explica el seu avi Pere. Catalina, la seva mare, al seu torn, comença a descobrir una trama que enfonsa les seves arrels a la Guerra Civil. Mare i filla, sense saber-ho, desvetllaran un obscur enigma del passat que amenaçarà amb destruir la seva família i la Marta descobrirà que el que s’hi juga és la seva pròpia vida”.

1 comentari:

  1. Un llibre interessant escrit també per una persona molt interessant. Recomanable per a tothom i imprescindible per als qui volten (a peu, en caiac) pel cap de Creus.

    daco

    ResponElimina