--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 13 de desembre del 2011

Sergi Rodriguez Basolí, un home ric.




El 15 de juny va haver-hi lluna plena amb eclipsi total inclòs molt espectacular, aquell dia vàrem decidir anar a la punta del Cap de Creus a rebre-la. A l' arribar a la platja de Portlligat hi havia un noi arrecerat vora la caseta de lloguer de caiacs de Kayaking Costa Brava, el vam saludar i convidar a que ens acompanyés a veure l’espectacle i així va ser. Doncs bé, aquest noi ens va dir que iniciava un viatge i que volia travessar la costa catalana, quan el vàrem veure li vam dir que hauria de canviar de caiac, que el que portava no era un model adient per fer una travessa tan llarga, si no recordo malament anava amb un caiac descobert (?) i tot hi haver fet un recorregut curt es trobava molt cansat, aquell dia la passejada la va fer amb un dels de l’escola d’en Mar i va dir que contactaria amb en Pau Calero per aconseguir-ne un de millor.
Resulta que en Sergi de Granollers avui és portada de molts mitjans de comunicació, s’ha tirat la resta de l’any palejant i ha fet la volta a la península ibèrica!!! En aquells moments jo em vaig emportar la impressió de que no tenia gens clar el que volia fer, però sí que semblava que no tenia pressa, ara sé que una de les coses que perseguia era precisament ser amo del seu temps i, a fe de Déu que ho ha aconseguit, d’aquí el títol del post. Quina enveja Sergi, ho has aconseguit!
Des d’aquí el convidem a que quan hagi descansat ens vingui a explicar l’experiència del seu periple.
Aquí hi ha dues imatges d’aquell dia, una és nostra i l’altra li he robat del seu blog que posteriorment va iniciar perquè els amics seguissin el seu periple vital i on podreu veure la seva experiència marinera de sis mesos.
Sis mesos per anar a trobar a la seva germana a Donosti.
Ara diu que potser tornarà amb bicicleta, el que no ha explicat és per on passarà..., té molt clar que el millor és fer el camí. Molta sort company!

3 comentaris:

  1. Una gran aventura de una gran persona.

    ResponElimina
  2. S'ha de ser excepcional per fer el que ell ha fet. La foto de l'abraçada és total!

    ResponElimina
  3. Es bonito hacer ese viaje con todo el tiempo del mundo sin preocupaciones y con una cartera llena y sin tenerte que preocupar por tu futuro. Porque sino este reto? Que motivos tenia? Recaudar dinero para alguna causa o algo similar; sinceramente creo que no tiene ningún mérito hacer este viaje.
    Mas lo tiene el que busca trabajo o en su defecto trabaja de sol a sol para poder llevar un sueldo a casa y Pagar todas las facturas ( Sabes lo que son?)

    ResponElimina