--------------------------------------------------------------------------------

dissabte, 1 de juny del 2013

Nedamarcelona


Vols col·laborar amb Nedalmon:.
Us escrivim per informar-vos que la temporada 2013 de travessies de Neda el Món ja s'ha iniciat i que el proper 15 de Juny es celebrarà la III edició de la Nedamarcelona, que com molts de vosaltres sabeu, cobreix el recorregut existent entre l' hotel Vela i el Port Fòrum.
Estariem encantats de poder contar amb el major número de vosaltres per ajudar en la tasca d'acompanyament dels nedadors i poder afegir-vos a la llista de caiaquistes que ja tenen confirmada la seva assistència.
Tal i com ja sabeu, en la mida de les nostres possibilitats, intentem compensar la vostra col·laboració amb l’entrega d’una bossa regal i convidant-vos al Dinar de Cloenda. D’aquesta forma intentem tenir un gest amb el caiaquista, tant important pel nostre projecte.
En cas de que tingueu disponibilitat i esteu interessats en acudir a aquest esdeveniment, m'ho feu saber en aquest correu i rebreu totes les informacions necessàries com en anteriors convocatòries.
Moltes gràcies i fins aviat!!!
Contacte.: toni@nedaelmon.com
PD: Agraïriem confirmació d'Assistència abans de dia 10 de Juny per tal de poder coordinar bé la logística de la prova!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada