--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 26 de juny del 2013

Peripècies d’un pescador 1 (1 de 4).



En Marti és un bon company que ens ha regalat uns relats frescos i acabats de succeir aquests dies a Menorca, ell hi ha anat a passar les vacances i vol compartir amb tots nosaltres les seves peripècies pesquívoles. Benvingut siguis i aquí us deixo els seus relats frescos i plens de coneixement.:
Buf! Les últimes vacances ja ens queden a tots molt enrere i ja quasi que ni amb prou feines les recordem. Finalment ens ha arribat el torn per les d’aquest any a Menorca i malgrat en aquesta ocasió no hagi pogut arreglar-me-les per endur-m’hi el caiac nou (ostres!!), evidentment no deixarem escapar l’ocasió, sense ni que sigui amb un material mínim de pesca.

Aquesta vegada no tinc opció com –en d’altres anys- d’agafar tot el material que voldria per a poder disposar de les eines adients, sigui quina sigui la situació i el moment del mar que un cop allà ens trobem. Així doncs, que em toca escollir i apuntar bé perquè de material, no en puc agafar gaire.
Al final, vaig a assegurar el tiro i agafo canya fina, el carret i bobina de recanvi amb trenats diferents. Alguns esquers de diferents mides i sobretot, en aquesta ocasió aniré de vinils. La idea és anar als peixos que crec puc trobar durant aquesta època, però amb artificials és una tècnica que ja la tinc experimentada d’aquest any, o sigui que en aquesta ocasió intentaré els sards a l’estil clàssic i els espets, amb vinils, a veure què passa. Si piquen, serà assolir el repte. Si no, ho haurem intentat, però tampoc passa res, que al capdevall amb artificials ja ho tenim fet d’altres anys.
Així doncs que finalment i després de molt esperar aquestes vacances, la Marta, la Mariona i un servidor, comencem a omplir mil bosses i enfilem –per fi- cap a aquestes vacances que tant s’han fet esperar.
Martí Q. (Menorca 2013)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada