--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 7 de desembre del 2010

Darreres noticies de la Travessa Estartir-Medes

Us mostrem a continuació les darreres informacions relacionades amb la celebració de la I Travessia Nedant de La Marató de TV3, L’Estartit – Illes Medes que celebrem el diumenge dia 12 de desembre, a les 11 del matí. Com alguns de vosaltres ja sabeu tenim 2 recorreguts possibles, un de 3.100 metres i un de 800 metres. Com sempre, la travessia és no competitiva i aquesta vegada és per recaptar fons per La Marató de TV3 o, en altres paraules, per recaptar fons pels malalts cerebrals i medul·lars.
1. Miquel Suñer, sense neoprè!!
Com sabeu en Miquel Suñer és l’impulsor d’aquesta travessia i coorganitzador. En Miquel, mostrant aquest impuls de superació que el caracteritza, es solidaritza amb els malalts cerebrals i medul·lars i nedarà sense neoprè la travessia llarga de 3.100 metres. Tot un exemple!! Moltes gràcies Miquel!!
2. Casquet Zero i casquet per a tots!!
Per deferència del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter i del nostre sponsor Disseny Sport cada nedador rebrà un casquet commemoratiu de La Marató de TV3. A més, totes aquelles persones o entitats que col·laborin amb el projecte a través del “Casquet Zero” també rebran l’esmentat casquet. Aprofitem per donar ja les gràcies a tots els que esteu fent aportacions desinteressades a través d’aquesta via solidària, el “Casquet Zero”.
3. Dinar de Cloenda
Com sempre, al finalitzar la prova podrem petar la xerrada i compartir sensacions al Dinar de Cloenda al Restaurant Robert, de l’Estartit, a tan sols 3 minuts caminant de la zona d’arribada. Heu de fer la reserva enviant un email a nedaelmon@gmail.com indicant el número d’adults i el número de nens que sereu. Els preus son de 7€ per nen i 15€ per adult. El menú serà un pica pica de amanides, entremesos i pà amb tomaquet de primer i paella, fideuà o graellada de carn a escollir de segon.
més inormació...
Qui pugui venir que ens ho deixi dit en l'apartat de comentaris.

7 comentaris:

  1. En Josep Cors i l'Eduard Marquès hi anirem!!!

    ResponElimina
  2. Albert Valls (Selva de Mar) Podeu contar amb mi i el meu kayac.

    ResponElimina
  3. l'ana i l'alvar, amb el nostre portavions, ens hi apuntem

    ResponElimina
  4. En Martí amb la Carla, l'Eduard i jo ens hem apuntat amb els Pagaies, ens veurem el diumenge a l'Estartit.

    ResponElimina
  5. En Pi també s'hi apunta. Passa que només fer de carrilers pels nedadors crec quedarem curts. Proposo que després de la travessa dels nedadors, els caiaquistes, anem a fer l'aperitiu a cala Pedrosa. Que és dedprés de la Foradada i de 3 coves.

    ResponElimina
  6. Hola Pi,
    Alguns hi anirem més aviat per fer un vol. Qui vulgui venir a les 8 h. sortirem de de la platja gran a tocar el peu de l'espigó sud.

    ResponElimina