--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 15 de març de 2011

Rom al forn a la pescadora.

Si cliqueu AQUI entrareu al blog d’en Carles Ginès, ell ens fa una proposta culinària que no podem desestimar.
Als que ens agrada el mar, també solem gaudir dels seus fruits, aquests normalment no necessiten gaires floritures per fer-nos caure la llagrimeta, amb sal, oli i foc ja és suficient.
En aquesta ocasió en Carles ens suggereix una recepta d’un gran mestre de la cuina empordanesa, en Josep Mercader del Motel Empordà de Figueres.
Que us aprofiti!

2 comentaris:

  1. Mmmm !! Me l'apunto !!!
    El millor rom que he menjat, va ser fa una colla d'anys al País Vasc, i encara me'n recordo.
    Tot i que quan vaig començar a pescar les meves primeres oblades amb el caiac, ho trobava una menja exquisita !!!

    ResponElimina
  2. Aviat haurem de treure la pols al "curri" i tornar a pescar!

    ResponElimina