--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 16 d’agost del 2011

Lluna plena llum. Imatges crepusculars






Us adjuntem les imatges crepusculars que vàrem fer durant la sortida del divendres. Aquestes imatges són el fruit del treball en equip de l’Albert, l’Anna, l’Andreu, en Manel, en Marc, en Marcel i jo.
Són imatges fetes a punta de dia, tan al matí com al vespre, aprofitant la darrera llum del sol un cop aquest ja s’ha ajocat o encara no ha eixit. Són fetes amb trespeus i intentem donar una mica de dinamisme i misteri, tot jugant amb la velocitat d’obturació, de vegades portem al límit l’obertura del diafragma per aconseguir certes textures i ambients suggerents.
Són els primers resultats d’una tècnica que desconeixem i que creiem prometedora. També dir-vos que en un entorn com el Cap de Creus això no té mèrit, tan sols intentem aconseguir captar un instant de bellesa d’un espai corprenedor.

1 comentari:

  1. Fantàstiques imatges Eduard! M'agrada sobretot la vuitena foto i també les de les roques amb la llarga exposició que difumina d'una manera espectacular el mar! No et falten les de les esferes de color per això? En fi, gran feina, boníssima però sempre millorable en la propera sortida!

    ResponElimina