--------------------------------------------------------------------------------

dilluns, 15 d’agost del 2011

Lluna plena llum


(si fas un clic sobre la imatge la veus millor i si en fas un altre la veuràs més gran).
Després d’una setmana de treball una mica boja, ja se sap que quan arriba mitjans d’agost tot trontolla, per fi teníem a tocar la sortida del divendres. Vaig ser l’últim en arribar a la platja de Port de la Selva, allí ja hi eren tots, en Marcel i l’Albert, en Manel i l’Andreu i també feien la mateixa sortida en Marc (Kayak Experience) i l’Anna. Vàrem anar sortint escalonadament en tres grups diferents, sabent quin era el punt de trobada. Cada cop ens assemblem més amb als companys de l’Escola d’en Mar de Cadaqués, bé ells surten junts i tot seguit és dispersen, nosaltres ja els superem, sortim dispersats d’entrada. Crec que anem pel bon camí!
Aquest cap de setmana no cal que sigui redundant, però hem arribat al punt més àlgid de l’estiu, de fet fins ara el temps havia frenat als navegants histèrics, ara ha arribat el moment que hi som tots.
Per sort no deixem d’anar a contracorrent i sortim a les set de la tarda del divendres i tornem al migdia del dissabte.
Avui hem fet la primera parada a Galladera, allí l’Anna, l’Andreu i jo ens hem quedat fent unes fotos crepusculars, mentre en Manel, en Marcel, l’Albert i en Marc han pescat una mica al voltant de l’illa de Portaló. Destacarem el resultat de la pesca d’en Marc que ha trincat (amb la mà) un pop mentre aquest feia una emersió a la recerca de crancs.
El sopar l’hem fet a plena lluna plena a la platja de Portaló, estàvem sols i l’hem gaudit de valent. El menú era peix fregit amb oli de Vilajuïga pescat a darrera hora i truites variades acompanyades d’una amanida de cogombre, per beure hi hagut vi de Vilajuïga i Lleida, d’altres han tirat de cervesa, per allò de no barrejar, per postres una esplèndida coca que portava l’Anna de no se on. Després del cafè i d’haver-la fet petar, ens hem dirigit a l’escenari de la sessió nocturna de fotos.
El pla de Tudela ha estat l’espai per fer una sessió de fotografia nocturna i crepuscular, allí hi hem estat fins ben entrada la matinada (4 h). A darrera hora han aparegut tres angelets que també portaven les mateixes intencions i hem pogut compartir els últims clics, angelets i “friquis” junts. Aquest qualificatiu no l’havíem rebut mai, el de “friquis” i, és que quan menys t’ho esperés entres ha formar part d’un nou col•lectiu i han de venir de fora per que te n’adonis. Tampoc ens sorprèn gaire, perquè normals, normals, no ho som gaire, més aviat fugim de la normalitat.
En properes entrades del blog us presentarem els resultats de les imatges aconseguides en aquesta sessió.

Dissabte al matí i desprès d’esmorzar hem estat fent el curri sense resultats i també ho hem aprofitat per prendre el bany en racons inaccessibles com ha estat cala Sardina on hem pogut admirar la seva extraordinària geomorfologia.
Com sempre hem aprofitat la tornada per anar recollint plàstics llençats pels porcs i estris arrossegats per la Tramuntana. Avui ha estat el dia dels “galls”, que hem portat fins el port de Port de la Selva per donar-los-hi als pescadors artesanals de la mar d’Amunt.

3 comentaris:

  1. Molt bon relat i bones fotos Eduard!!! Esperem amb candeletes les de Tudela!
    La coca era de Tordera ;)

    ResponElimina
  2. I l'amanida de cogombre de cullons!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Dissabte també vam fer una sortideta amb lluna plena... però a Menorca:

    http://websavelo.blogspot.com/2011/08/kaiac-amb-llamps-i-lluna-dagost-de.html

    Salut!

    ResponElimina