--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 17 d’agost del 2011

Lluna plena llum. Imatges nocturnes

Us adjuntem les imatges nocturnes que vàrem fer durant la sortida del divendres. Aquestes imatges són el fruit del treball en equip de l’Albert, l’Anna, l’Andreu, en Manel, en Marc, en Marcel i jo.
Són imatges fetes en plena nit, però amb una lluna que podia convertir la nit en dia. Diuen, els que en saben, que la lluna plena no és bona per la fotografia nocturna, nosaltres ho hem intentat.
En algunes hem deixat que la lluna il•lumines fins que sembles de dia, però en d’altres hem tallat abans i així poder conservar un grau de “nocturnitat”. També s'ha continuat explorant els efectes de la llum artificial i hem introduït algunes variants, avui no hem escrit a l’aire si no que hem dibuixat i també hem fet un intent “d’esferificació” del paisatge, si els del Bulli ho feien amb els sabors, algun dia ho farem amb el paisatge, al menys ho intentarem. :-)
Seguirem explorant fins que les nostres limitacions ens aturin. Hi haurà dies que fracassarem, però els primers resultats ens han sorprès i delectat molt. Tot ho compartirem amb vosaltres, perquè d’altra manera no té sentit.

3 comentaris:

  1. Això és reinventar l'entorn!! quin fart de riure que m'he fotut amb el ninot que rema!! ha, ha, ha!!

    ResponElimina
  2. Ara si que m'ho crec que fas fotos de nit! Ja començava a dubtar-ho. Genials ...
    Mati

    ResponElimina
  3. Increíbles aquestes imatges de fantasia! Enhorabona!

    ResponElimina