--------------------------------------------------------------------------------

dilluns, 19 de setembre del 2011

2a votació popular

Després de la gran resposta que hi va haver amb la primera votació i que ha donat com a resultat la selecció de dues imatges, ara abusant de la confiança us demanem un segon esforç d’emetre un altre vot.
Possiblement que aquest serà una mica més difícil, de fet les imatges són molt més arriscades per ser “experimentals”. Us prego que en voteu una de les dues que us presentem i si no les votes, dóna’ns la teva opinió que serà de gran ajuda per orientar-nos en aquest afer. MOLTES GRÀCIES!

16 comentaris:

  1. La primera sens dubte! La definició del kayak és molt millor i l'efecte de foc de primera ;)

    ResponElimina
  2. M'agrada més la primera pel contrast entre llumns i ombres i per "l'estela de foc" que segueix al caiac.
    En la meva opinió, el pilot de caiac queda una mica massa il·luminat.

    enhorabona company, sempre tens bones idees

    ResponElimina
  3. Voto per la primera. A la segona trobo massa llum "artificial". De tota manera es un gran treball d'investigació i un resultat efectista. Enhorabona.

    ResponElimina
  4. Sens dubte, la primera!! És la versió caiaquera de hel rider.

    ResponElimina
  5. Hola! Em quedo amb la primera. A primer cop d'ull sembla un caiac deixant una estela de foc darrera sobre el mar! Et faig alguns comentaris per si et serveixen.

    No veig amb detall la precisió en l'enfoc dels elements de la foto i no puc dir gaire en aquest sentit, però com a punts forts destacaria l'equilibri i originalitat de la composició, i la component de fantasia que dona el color i la llum de la llarga exposició. Com a punts a millorar potser la llum paràsita vermella i verda que apareix a la part dreta de la foto (difícil de controlar durant la foto), l'horitzó del mar, que fa una mica de "baixada" cap a la dreta(bàsic en una foto de paisatge que l'horitzó del mar sigui perfectament horitzontal), i les cantonades de la foto, ja que es veu el que em sembla és el para-sol de l'objectiu, cosa que pot passar quan l'utilitzes amb un zoom gran angular. Si el concurs permet modificacions de la imatge, aquestes dues coses darreres les podries solucionar retallant una mica la foto per eliminar les esmentades cantonades negres del para-sol i rotant una mica la foto per posar l'horitzó horitzontal.. ;)

    Enhorabona per les imatges!! i sort!!

    ResponElimina
  6. Les dos son molt bones pero me sumo a l'opinio majoritaria la primera es per a mi millor. Visca els Tivesans

    ResponElimina
  7. No sóc un expert en fotografia, però m'agrada molt la primera. També he de dir que llàstima que el sol brilla massa en la primera foto.
    Potser m'ho sembla a mi, però no veig gaire clar un foc tan lluminós amb un sol així de lluent (hauria de ser més enfosquit).
    Però és genial!

    No és cap molèstia donar-te la nostra opinió, és més, ens tens entretinguts!
    Sort!

    aficionatalapesca

    ResponElimina
  8. La foto es va fer al capvespre, el que surt per l'horitzó és la lluna plena i el caiac es va iluminar amb un lot de llum incandescent i després es va donar un cop de flash a màxima potencia per congelar la imatge del caiaquiste. La foto es va fer al pas de Malrasa a l'Illa de Portlligat a les nou del vespre del dimecres. Gràcies a tots pels enrriquidors comentaris
    Eduard

    ResponElimina
  9. Sort que el vellmarí tenia el caiac a l'aigua, perquè se li estava cremaaaant!!! ha, ha, ha quina gràcia que em faig.

    M'agrada força més la primera. El color foc encaixa molt millor amb els colors de l'entorn, més que no pas el color excessivament blanc i brillant de la segona, queda massa contrastat, no queda equilibrat, massa blanc brillant que molesta en un entorn tant càlid i calmat. Segurament la segona foto milloraria si igualment s'enfoqués l'aigua, però amb un llum més grogós (això era un led??) o una llum blanca igualment, però de menor intensitat (o menor temps d'exposició).

    Vaya coses rares que saps fer, Eduard. Però et felicito. Qui sempre fa les coses com les ha vist fer, aquest està condemnat com a mínim, a no evolucionar.

    ResponElimina
  10. felicitats per les dues fotos, són espectaculars. Amb esperit dialèctic votaré, si se li permet a un neòfit, per la segona. M'acosta a un paisatge màgic que alimenta la meva imaginació. Només falta veure sortir una sirena d'aquesta mar lluent.

    ResponElimina
  11. m'agrada més la primera és com més natural i la lluna està guapíssima.
    Mati

    ResponElimina
  12. La primera. I comparteixo l'opinió de que el/la caiaquista rep massa llum. Però la composició la trobo molt bona i equilibrada. Potser (i aixó és molt personal) l'horitzó no el deixaria partint la imatge per la meitat.Puja o baixa.
    Felicitats i enhorabona per la teva creativitat!

    ResponElimina
  13. quines coses tant curioses que fas, vell marí!
    segurament ara mateix ets per cala prona fent de les teves!
    salut, i força al ca..iac, que amb els tutes que li doneu deu anar rebentat per aquests mars de déu,
    M d'O

    ResponElimina
  14. La primera, tot i que l'efecte e l'aigua a la segona m'agrada molt

    ResponElimina
  15. Voto per la primera. M'encanta! La lluna, les roques que es deixen entreveure, i del mig del mar apareix el caiac amb espurnes de foc... Increïble, cada dia em sorpenc més per com ho fas.

    ResponElimina
  16. Hola soy la Ruth.
    Que difícil!
    Creo que me quedo con el kayak de fuego: la luna reflejada en el mar y los colores cálidos,llena más y el efecto fuego la verdad es que es sorprendente.
    La segunda es chulísima,pero la raya del frontal no me termina de cuadrar y es un poco más vacía.
    Saludos.

    ResponElimina