--------------------------------------------------------------------------------

divendres, 23 de setembre del 2011

Per delectar-se...

Al menys a mi em delecta poder gaudir d'uns paisatges com els de la nostra costa, que quan la meteorologia s'anima amb el pas de les borrasques ens regala unes llums absolutament captivadores. Aquestes imatges es van prendre el diumenge passat (migdia i tarda) amb el pas de la depressió i l'entrada de la Tramuntana a la zona del far de s'Aranella-Cap de Bol.

2 comentaris:

  1. Serà mamón, el tio??!!! ho ha fet un altre cop. La primera, aquella que tots voldríem fer alguna vegada o altra i que no sabem com utilitzar la càmera per a retenir els colors que es veuen en directe. Eduard, has pensat mai d'anar a EScòcia?? la llum és molt neta i molt bonica, els verds són molt verds (a la primavera, especialment) el sol va molt baix i crea daurats i ombres que també il·luminen els núvols però des de sota i sobretot... la posta i la sortida del sol dura hoooores. Si aquí fots això, a Escòcia desbancaries en Colin BAxter, que és qui fa totes les postals que trobes per aquelles terres.

    Però segueix disfrutant i oferint-nos imatges des del Cap de Creus. És més nostre...

    Moltes gràcies.

    ResponElimina
  2. L'hedonisme és la recerca de la felicitat a travès del plaer. La contemplació de la bellesa ens produeix un plaer inmens que ens atansa a la felicitat.
    Crec que el güisqui d'Escòcia també...:-)
    Eduard

    ResponElimina