--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 22 de desembre del 2011

Algunes novetats al blog

Fa unes setmanes us vaig dir que tenia problemes per poder mantenir el blog. Bé doncs, sembla que per ara aquests problemes tècnics s’han arreglat. També estic treballant al límit de l’espai que google em deixa gratuïtament i per poder seguir publicant hauré d’esborrar els àlbums de les imatges dels anys passats, però deixaré un resum anual per tenir el poti-poti del que s’ha anat fent durant cada temporada, vist l’èxit que té entre els lectors aquest apartat.

Una cosa que fa molt lleig és parlar de diners, però sí que us he de dir que ja vaig per la tercera càmera digital i això és molta pasta. La primera una panasonic submergible es va podrir tot hi haver fet el manteniment correcte, malauradament la casa no se’n va fer el càrrec tot i estar dins del període de garantia. Us aconsello que no compreu cap càmera panasònic submergble. La segona càmera que he tingut ara descansa al fons del pantà de Sau, era una olympus submergible, de fet mai la vaig submergir dins de l’aigua i ja començava a fer el tonto fa poques setmanes. També us aconsello que no en compreu cap d’aquesta marca, la qualitat de les imatges és molt baixa i no suporta l’aire marí. Ara estic meditant quina ha de ser la tercera càmera i suposo que d’aquí poc m’hauré decidit (estic entre la Nikon i la Pentax). El que he fet davant l’elevada despesa que això representa i, veient que hi hagut gent que han mostrat un interès per les fotos, és oferir la possibilitat de tenir imatges impreses en un format que vosaltres desitgeu, i que amb aquest oferiment podreu de pas, ajudar a mantenir el blog i alleugerir-me de la càrrega financera que això representa. Us agraeixo la vostra comprensió solidària i, si no podeu no passa res, mentre em quedi corda i us deixeu, continuaré burinant -vos.
Apali!

7 comentaris:

  1. Mai caminaràs sol. Farem el que calgui, econòmic i vital, i el teu blog es mantindrà.

    ResponElimina
  2. Eduard!!! Molts i molts ànims i si us plau no deixis d'escriure aquest blog! Som molts els que almenys un cop per setmana entrenm per llegir-te i sentir de lluny l'energia del Cap de creus. Cada cop que obro aquest blog m'invadeix una sensació de nostalgia, olors i records... ja que per desgràcia estic lluny d'aquesta terra tant màgica! Jo, estigui on estigui d'aquest món t'aniré seguint!! RAI

    ResponElimina
  3. Ja t'ho he comentat altres vegades: per què no converteixes algunes de les teves millors fotos en postals del Cap de Creus?? la zona va faltada de bones postals pel turisme i les teves fotos donen 20 milions de voltes a les moltes postals que actualment hi ha a les botigues. I de mica en mica, s'anirà omplint la pica! Una feina que ja tens feta i que t'anirà entrant un degoteig. Només cal girar una postal que ja tinguis per veure qui les edita.

    ResponElimina
  4. Sobretot no ens deixis!!! Saps que sóc una fidel seguidora teva cada dia. Per uns moments em trasllades a uns paratges coneguts i estimats, amb uns coneixements i una passió absoluta !!!
    Se'm posa la pell de gallina molts dies a primera hora del matí quan llegeixo el blog!!
    Entre tots farem el què calgui perque ens vagis acompanyant i poguem disfrutar d'aquests moments.
    Rosa S.

    ResponElimina
  5. Ei he vist que cerques camera, mirat la Hero 2, http://es.gopro.com, no es per fer publicitat, però se de gent que la te i va molt i molt bé, per fotos i vídeo, i te un munt d'accessoris per fixar a kayaks, casc, bicis, etc.. a més submergible fins a 60 metres, 11 megapixels, una delicia !!! Bon nadal i millor entrada al 2012 !

    ResponElimina
  6. Gràcies a tots pels ànims, sempre són reconstituients ;-)
    Per poc que pugui no us deixaré, per ara encara hi ha corda.
    Bon Nadal a totes i tots

    ResponElimina
  7. M'agrada la proposta de'n Martí!!
    Eduard, endavant!

    Bon Nadal i BONS VENTS PEL 2012!
    marta

    ResponElimina