--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 14 de juny del 2012

3 etapa del concurs


Comencem avui una tercera etapa del concurs, ara l’empresa que paga la ronda o que és la patrocinadora del concurs és SK_KAYAK, en Pau ens ha dit els regalets que tindrà el guanyador-a i no està gens malament, es tracta d’una samarreta de “Tramuntana Republik” i unes “Crocks”. Què us sembla!  
A part d’aquest premi material també hi ha el d’anar coneixen alguns racons de la nostra costa i això esperem que sigui una gran satisfacció per tu i tots els seguidors del blog.
Intentarem fer les preguntes seguint una progressió en la dificultat de manera que us animem a tot a participar-hi, tot i que ens centrem amb el Cap de Creus, també sortiran preguntes d'altres llocs de la Costa Brava.
Pel sol fet de participar i encertar alguna pregunta us passarem un arxiu (kmz) de google-earth on hi ha una bona colla de noms dels accidents geogràfics de la Costa Brava.
Digueu-nos un dels dos noms d’aquesta illa, el que fa referència al seu aspecte zoomorfològic...
Les respostes al correu-e.: eduardmarques@hotmail.com

4 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Hola Sergi,
    Hem eliminat el teu comentari per una raó molt simple, la resposta s'ha d'enviar per correu electrònic a l'adreça que hi ha al lateral, contrariament tothom el veu i podem copiar la resposta. Una abraçada Esperem veure't aviat i poder repetir aquella experiència. Dissabte a la nit vàrem tornar a veure emergir la lluna del mar i era un espectacle imponent. Vaig pensar en aquella nit de l'eclipsi!

    ResponElimina
  3. Uoh te forma de tortuga geperuda, Martí busca Galapagos a Google Earth, a més es veu un vaixell pirata !!

    ResponElimina
  4. He, he. Ets un catxondo. Tothom sap que això és Menorca!!

    ResponElimina