--------------------------------------------------------------------------------

dilluns, 4 de juny del 2012

Com desempatarem el concurs de fotografia.


El concurs està que treu foc, la competència és màxima i cap dels capdavanters ha afluixat ni una sola setmana. Penseu que dimarts quan va sortir la penúltima foto, tots tres i amb un marge de 30 minuts varen enviar la resposta de forma correcta. Brutal!!!
Crec que hores d’ara podem dir que tots tres són mereixedors del premi, ja que han demostrat un gran coneixement de la costa i, si més no, una magnífica habilitat per trobar els llocs a partir de les poques pistes que es donen.
Demà sortirà la darrera imatge i en el cas que en el període d’aquesta propera setmana segueixen sense desfer-se el triple empat, us proposem fer un desempat molt senzill. El següent dimarts quan s’obri la tercera etapa del concurs, això vol dir el dia 12 a les 9:00 AM farem la pregunta i sortirà la classificació general final d’aquestes darreres 8 setmanes, doncs a les 22:00 PM del dimarts, posarem la pregunta per desempatar, la resposta s’ha d’escriure en l’apartat de comentaris de l’entrada del blog, de manera que el primer comentari amb la resposta encertada serà el guanyador. Què us sembla? Així tots serem testimonis del resultat, en el cas d’una resposta errònia, us diré en l’apartat mateix de comentaris si heu fallat i podeu tenir una segona oportunitat.
Primer però, cal que encertem demà la darrera pregunta del concurs, i demà sortirà a les 9:00 com tots els dimarts la pregunta que tancarà aquesta magnífica ronda.
Sort i creieu-me que tots, tots hem guanyat!

2 comentaris:

  1. Uy ja suarem aquesta setmana, foto complicada em penso.....

    Al concurs un 10, per mi ja pots continuar-lo sense premis, cada dimarts espero impacient la nova foto i el google earth i la memòria treuen fum ! Gràcies Eduard per les bones estones cercant fotos !

    ResponElimina
  2. Està cantat que la darrera serà de nivell!!!

    ResponElimina