--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 12 de juny de 2012

DesempatEl seu nom el tenim repetit tres cops al Cap de Creus, el podem trobar a Port de la Selva, a Cadaquès i a Roses. Aquest és un d’aquests punts que tan se’l pot anomenar com a “illa”, “passatge” o “punta”. No volia donar-vos cap més pista perquè seria massa fàcil, però.... aquí en teniu una altra i així no patireu més: “La seva base està molt ben cimentada des del 1968”.
La imatge es va fer un cap vespre d'aquest hivern, però això no és cap pista.
Deixeu la resposta a l'apartat de comentaris!
SORT CAMPIONS!!!

12 comentaris:

 1. Massa difícil per aquestes hores de la nit
  ernest

  ResponElimina
 2. Esperonat pel propietari i autor del bloc, responc. Si vols endevinar-ho per tu mateix, no segueixis llegint..................................................................................................................................................................................................El bergantí, a Montjoi. Hi ha un altre Bergantí, al Golfet. Just davant de l'illa del Marquès, precisament. Un raconet de paradís dins del paradisàs que és el Cap de Creus.

  Martí, el de les canyes.

  ResponElimina
 3. Jo dic que són els Farallons de Cala Prona

  També hi ha Farallons a Cadaqués (llla Messina) i a Roses (després de Joncols)

  ernest

  ResponElimina
 4. Què cabronet que ets, mira que m'has fet patir. Aquest senyor m'ha enviat la resposta pel mail i per sms i s'ha quedat sense respondre en aquest apartat.
  FELICITATS CAMPIÓ
  ETS UN GRAN CONEIXEDOR DE TOTS ELS RACONETS D'AQUEST CAP.

  ResponElimina
 5. Vaja!!

  un altre cop serà!! felicitats... ja deia jo que em cal més navegació

  ernest

  ResponElimina
 6. Ei !! que també som aquí, però no ho hem trobat.
  Felicitats a tots i sobretot al campió !!!
  Rosa S.i Martí P.

  ResponElimina
 7. És el Bergantí que hi ha a l'entrada de Montjoi, el cap Norfeu és el que surt al fons. Realment és possible confondres amb el Puig Gros....

  ResponElimina
 8. El Melchuca carregat de ciment!

  ernest

  ResponElimina
 9. En tres quarts d'hora hi hagut més d'un centenar d'entrades al blog! Hem estat en silenci però hem estat molts els seguidors de la finalíssima

  ResponElimina
 10. Gràcies a l'Eduard per aquest concurs tant enganxifós. M'hi he enganxat pitjor que un malalt de tele a un teleserial. Quin grandíssims reptes ens ha plantejat amb això d'haver de descobrir un pedrot isolat. M'ho he passat molt rebé. Vaig disfrutar especialment el dels dos illots del carbó i la meda. Allà vaig tenir la sensació que ja no hi podia fer més per saber el nom del segon illot. La beta blanca vaig tenir la idea feliç al sofà, quan ja quasi havia abandonat per desesperació, el Medallot de Medes, un altre que vaig disfrutar anar desgranant les pistes de l'entorn... fantàstic, tu! magnífic Eduard! Molt agraït. 100 entrades al bloc? som els teus seguidors. Bona feina que fas, com la mar de fons, que va per sota removent-ho tot. Ets el nostre far de la fi del món!!

  ResponElimina
 11. Felicitats a tots, visca la fotogeografia !

  Artur

  ResponElimina
 12. Felicitats de nou a tots!

  A l'Eduard per organitzar el concurs !!
  A en Martí com a guanyador !!
  A tots per particpar-hi !!
  I a la Costa Brava per ser maca com es i tenir aquest paissatjes tan idílics !!

  ResponElimina