--------------------------------------------------------------------------------

dilluns, 12 de novembre del 2012

Tranquil·litat?





Aquest cap de setmana cercàvem una mica de tranquil·litat i vàrem prendre la decisió d’anar a pescar, el que no vàrem interpretar gaire bé va ser el guingurú. Durant la nit va bufar un vent de sud força fort que va deixar una mar molt moguda a primera hora. Pescar a fons no era aconsellable, a no ser que trobessis algun recó molt arrecerat i, fer el curri molt arran del penya-segat era com a minim arriscat.
Finalment el millor de la sortida va ser gaudir d’uns celatges espectaculars amb molts de matisos, i pel que fa a la pesca el resultat va ser un parell d’oblades que a la tarda es van convertir en un gustós fumet....

3 comentaris:

  1. El windgurú, i meteo.cat, i tots una mica, porten una temporada que sembla que juguin tots al mateix joc, al "si l'encerto l'endevino", i no encerten gaire no... i a sobre sempre acostuma a fer dolent en dissabte i diumenge, puto Murphy... (ai, perdó).... però tranquils, el proper cap de setmana tindreu un temps fantàstic, podreu navegar de conya, i es que en Murphy (el meu etern acompanyant) segur que vindrà amb mi cap a l'albera, que vaig de camping, així que aprofiteu per anar a mar aquest cap de setmana, que l'altre ja tornarà a fer dolent !

    ResponElimina
  2. Doncs sembla que per ara el temps epl cap de setmana serà força tranquil...

    ResponElimina
  3. Si ja ho sé, no t'he dit que vaig de camping i no podré sortir jajaja

    ResponElimina