--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 9 de juny del 2013

Inauguració de temporada.








Per enèssim cap de setmana consecutiu semblava que la meteo volia fer-nos la guitza i deixar-nos en sec però, finalment hem pogut fer la primera sortida amb nit inclosa. La previsió de garbinada acompanyada de tempestes no semblava que havia de ser un greu impediment per anar a navegar per la mar d’Amunt i, divendres a la tarda ens embotíem dins dels caiacs per anar a buscar el sopar per les puntes d’aquesta magnífica costa.
El vent de component sud ens acompanyava i feia derivar els caiacs mentre ens disposàvem a pescar, en Manel em va passar la mà per la cara fent una gran pesquera. Un servidor, desentrenat i maldestre, no vaig passar de la mitja dotzena de serrans, resultat mono específic, tret d’una forcadella que va ser l’indultat del capvespre. Tots ells van acabar fregits i, a nosaltres ens van sonar a música celestial.
L’endemà es va presentar ventós, tapat i plujós, sense cap ànim d’arriscar, varem optar per fer una retirada cap a Port. Havien anunciat fortes tempestes pel mati. Sortosament, quan varen arribar, els nostres caiacs estaven guardats esperant la propera sortida.

8 comentaris:

  1. Moltes felicitats ! Tan debó pugueu repetir cada cap de setmana :-)

    ResponElimina
  2. Ja ho saps Dani, si pots escapar-te podrem compartir-ho.

    ResponElimina
  3. Sort que us vareu arriscar, que si no...
    M'agrada molt la primera foto i l'última amb la sensació de pluja a dins l'aigua també !

    ResponElimina
  4. Arriscar, arriscar, no gaire. Ja saps que ens agrada anar segurs. Al mati vàrem fer una retirada a temps i això que no teníem les noves tecnologies a ma per poder-les consultar. Si veiem el radar haguéssim embrutat els calçotets. ;-)

    ResponElimina
  5. Ostia que bé! Mira que vaig pensar amb vosaltres i creia que us haurieu fet enrera... però no!
    Tema mosquits com està per aquests paratges?
    A veure si em puc escapar divendres que ve... vaig a fer la instància ;)

    ResponElimina
  6. Hola Marc, com que feia vent els mosquits no picaven, n'hi havia més a dins del refugi que fora. El proper cap de setmana estaré amb la familia per Portlligat, però en Manel poder estarà lliure.

    ResponElimina
  7. ...amb tot el carinyo del món: animals ! (producte de l'enveja sana)

    ResponElimina
  8. Pinpin, ja saps que vàrem trobar-te a faltar molt!

    ResponElimina