--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 16 de juny del 2013

Oferta caiac de pesca


En Martí, un bon pescador i amic, li cal vendre els seu caiac, vol que vagi a parar a unes bones mans, "si cerques un caiac de pesca i ets un bon minyó, ara tens l'oportunitat de fer una magnífica adquisició".:
Es tracta d'un SKYE 17 de Venture Kayaks. 5,06m d'eslora i 57cm de màniga. 3 compartiments estancs, el 3er (el més petit) queda a mà mentre navegues. El posterior EASKY 17 va tenir exactament la mateixa forma, només que van canviar el seient (un empitjorament a criteri meu) i van afegir-hi una espècie d'anella antirobatori on lligar-hi una cadena. La resta, SKYE 17 i EASKY 17 són idèntics.

És de color taronja. Simplement una dada més.
Neda molt fi. No cal dir si trobes el mar pla. Fent curri, moltes vegades havia de frenar, més aviat. Té el casc pla sota la banyera i és per tant, molt estable. Quan estàs aturat, balla menys que un que tingui el casc en "V" i per tant, et mareges menys els dies que estàs molta estona fent nusos i posant mosquetons.
Ja saps que me l'he tunejat molt per a poder pescar i remar més còmodament. Hi vaig col·locar els 2 soports per a les canyes i una espècie de "U" a proa on posar la punta de la 3a canya que duia a coberta preparada per si veia una saltada de peix (amb les ones corria el risc de caure a l'aigua i amb la "U" aquesta, la punta de la canya no anava saltant a proa.
El venc amb la sonda instal·lada. Pantalla, transductor i tupper per major estanqueïtat de la bateria. Es tracta d'una sonda Humminbird Piranha 170. Escala de grisos, 1600w de potència. Pantalla de 4'' i doble feix. Per internet se'n poden trobar més detalls. El llibret d'instruccions de la sonda, encara el guardo, allà també hi ha tots els detalls.
Li vaig posar també uns caps a ambdós laterals de la banyera, on lligar les canyes o penjar-t'hi la reixa dels peixos o lligar-te a una boia flotant o a un altre caiac mentre reposes o a qualsevol estructura mentre pesques. És una xorrada i m'ha sigut molt útil, això.
Vaig col·locar-hi un ganxo per a poder fixar el rem a coberta mentre pescava. Quin horror trobar-se enmig d'aquella immensitat silenciosa i anar sentit el puto tac-tac-tac rítmic del rem picant al casc del caiac.
Em penso que no hi tinc res més instal·lat per part meva. Te n'envio un enllaç del picasa per si algú vol donar-hi un cop d'ull.
No té timó (se m'enredarien els fils quan faig curri) però ja de sèrie duu una pre-instal·lació. No obstant, té una orsa amb la qual el timó no l'he trobat mai a faltar. L'orsa m'ha anat molt bé algunes vegades que m'he trobat vent o/i onades laterals. Cales l'orsa a la profunditat que et permeti anar recte i és una meravella, que si no, has d'anar corregint el rumb a base de remar més d'un braç i acabes fet pols.
El preu, crec raonable 800eur sonda inclosa. El caiac pelat sense sonda, ni soports de canyes ni res més que el propi caiac, de nou en nou costava 1299eur IVA inclòs. Sempre l'he dessalat després de cada sortida, l'he tapat sempre amb un plàstic transpirable perquè no es florís però que alhora no li toqués el sol. Sempre he anat amb molta cura de no ratllar-lo. Només em faltava passar-li cera i explicar-li contes cada nit, abans d'anar a dormir. Mi tesoooro...
El cubre, la baca del cotxe i el rem, me'ls quedo. Pel caiac que tinc ara.
Visc a Barcelona. Si algú en vol referències o venir-lo a veure, que m'escrigui a martiqq@gmail.com i li'n dono els detalls que vulgui. A les fotos d'aquest enllaç en podeu veure tots aquests detalls, tot i que a les fotos està molt polsós. Des que va néixer la Mariona, que el tinc en sec.
FOTOS 
Molt agraït,
Martí.

5 comentaris:

  1. Gràcies Eduard. Eternament agraït.

    Per si us ha d'acabar de convèncer, puc afegir una placa V20 de regal al pack. És la placa aquella quadrada amb franges vermelles i blanques.

    ResponElimina
  2. Hola Eduard. Ara sí que et dec la cervesa i potser alguna altra cosa que tinguem a bé acordar. Una vegada més, el teu bloc es postula com un magnífic altaveu, arreu del nostre país. Dilluns ho publicaves, dimarts m'escrivien, dimecres vaig tenir una visita per veure el material, dijous vam tancar el tracte i avui divendres el venen a buscar. Trobaré a faltar aquesta magnífica cavalcadura, però em consola saber que enlloc de restar arraconada en un indigne retir, algú altre li seguirà donant canya, hores i salnitre. Al comprador, desitjar-li que la disfruti tant o més que jo. A l'autor del bloc, donar-li el més sincer agraïment i felicitar-lo perquè si això ha anat tant ràpid és perquè hi ha molta gent que ho segueix, senyal que s'hi diu de forma regular, té un interès.

    Martí.

    ResponElimina
  3. Me'n alegro per tu i pel qui la comprat, estic segur que ha fet una bona adquisició. Tot i que els caiacs no tenen ànima, segur que el teu sabrà oferir-li un bon servei al "comprador" i, ell el mimarà com tu ho has fet. Sort i salut a tots

    ResponElimina
  4. Li donarem la "canya" que es mereix.. ;)
    Salut!!

    ResponElimina