--------------------------------------------------------------------------------

dilluns, 23 de setembre del 2013

El blog fa 4 anys.


Sembla que fos ahir i ja en fa quatre anys. Són moltes entrades escrites, vora d’un miler i amb més de 125.000 visites rebudes durant aquest temps, hores i hores de dedicació, tant per escriure com per preparar el material gràfic. Això no es pot fer si no t’ho passes bé. Aquesta constància no ha estat fàcil de portar i hi ha hagut moments de debilitat..., l’única manera de superar-ho és amb l’afecte que m’aneu mostrant una part dels que entreu i em coneixeu. Us ho agraeixo de tot cor, teniu la vostra part de responsabilitat de que el blog estigui viu.
Amb tot aquest temps hi hagut de tot, gent que s’ha enganxat i desenganxat, alguns d’ells fidels des del primer dia i que tenen en el blog, la finestra per saber allò que passa pel Cap de Creus. Per mi s’ha convertit en un costum d’anar compartint tot allò que faig, de convertir en públic bona part del meu lleure, però el més important és compartir tot allò que descobreixo i aprenc d’aquest entorn tant captivador i feréstec. No entenc l’aprenentatge i la descoberta, sense poder-ho fer extensiu a tots vosaltres.
Segur que durant les properes setmanes tornareu a veure les pujades i baixades en els ritmes de publicació. Entrem en la fase hivernal i després de tant de temps i com és natural hi haurà símptomes de cansament, replantejaments, dubtes, etc. Lo millor per mi és anar al ritme que em demani el cos i la ment. El blog no pot convertir-se en una obligació, si això passa està mort.

Si tot va bé, mentre llegiu aquesta entrada em trobaré en aigües de l’Atlàntic, navegant per les illes de Ons i Cies, així que la propera entrada serà per anar explicant aquest viatge amb caiac. Resteu a l'espera,  Fins aviat!

14 comentaris:

  1. Ja fa 4 anys !!!! ?
    Realment el temps passa volant quan ens ho fas passar bé!
    Moltes felicitats i si tu estàs aquí, nosaltres també !!!
    Ptons i disfruta del viatge!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola rosa, Sou dels més fidels i participatius seguidors del Blog. Gràcies per l'ànim ;-)

      Elimina
  2. 4 años !!! felicidades !!!

    Desde luego "Cap de Creus amb Caiac" es un blog realmente interesante de una persona enamorada de su tierra y del mar que sabe transmitir este amor y respeto por el entorno con fotografías propias (por cierto muy buenas) y unas cuantas líneas de texto. Desde luego yo lo voy a seguir leyendo y viendo ...

    (la frecuencia de los post no importa, .... yo tengo paciencia ;-)

    A lo dicho felicidades.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Carlos, La verdad que ya me encantaría tener tu sensibilidad para las fotos y tu agudeza para los comentarios. Eres un referente para mi y como kayakista se de tus andanzas. El día que que nos conozcamos creo que solo puedo demostrarte que te gano en una cosa, bebiendo cervezas! :-))) és un reto!

      Elimina
  3. Per molts anys Eduard !. Entenc perfectament el que dius sobre els ritmes i les sensacions a l'hora de publicar, jo mateix ho he deixat durant un temps. Però no ens ho podem agafar com una obligació, ja en tenim prou i hem de fer lo que el cons i/o la ment ens demani.

    Endavant !!

    ResponElimina
  4. M'incloc en el col·lectiu que espia el Cap de Creus a través de la finestra del teu bloc. Em va molt bé i m'agrada. Permeti'm que -un cop més- el feliciti.

    Martí

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei Marti. Gràcies pel comentari. T ets responsable de les entrades amb més qualitat literaria d'aquest blog..., junt amb en Manel. espero que us animeu a escriure amb més freqüència.

      Elimina
  5. Moltes felicitats, la veritat es que n'aparentes més de 4.... Jajaja
    Ja he vist alguna foto teva amb en Pau per les Cies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Albert. Espero poder palejar i pescar aviat amb tu ;-)

      Elimina
  6. Felicitats per a quests quatre anys i desitjo que siguin molts més. Gràcies per la teva dedicació i estima per la natura i aquesta part del nostre patrimoni que tant estimem i que gràcies a tu coneixem una mica millor.

    Joan

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Joan. Simplement intento compartir la descoberta d'aquest entorn. Bo és que vosaltres accepteu entrar-hi per coneixe'l. Una abraçada

      Elimina
  7. Felicitats, el temps vola, t'animo a seguir amb el bloc es font de consulta de molts temes per mi ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sens dubte que ets una de les persones més actives i activista d'aquest petit mòn del caiac de mar ;-) Tots focim com tu!

      Elimina