--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 19 de juliol del 2011

Cap de setmana en sec.

Aquest proper cap de setmana m'haig de quedar en sec, són les festes majors del meu poble i hauré d'anar-hi a retrobar-me amb els vells amics d'infantesa i joventut. A sobre m'han posat la responsabilitat de fer de pregoner de la festa major i això m'omple d'orgull i m'acolloneix amb la mateixa proporció.
Tanmateix us vull proposar una activitat de secà per la nit del dissabte. Es tracta de pujar fins a Sant Pere de Roda per anar a escoltar la veu dels ratpenats que allí hi viuen. Això és possible mitjançant un aparell que transforma els ultrasons inaudibles de les seves veus en freqüències audibles pels humans. És una experiència molt gratificant i absolutament aconsellable, i més si teniu mainada i els hi voleu fer una activitat estiuenca diferent. Aqui teniu el cartell amb les dades.
També us he de recordar que aquest diumenge es farà la tercera travessa a mar obert anomenda TRASFRONTERERA. Es tracta d'anar nedant des de Cerbera fins a Portbou. Els companys de Neda el món necessiten del nostre suport amb els caiacs, si pots anar-hi els hi pots fer un gran favor.
Als nedadors participants se'ls hi regalarà una samarreta, esperem que als caiaquistes també, però aquest extrem no el tenim confrimat.

1 comentari:

  1. Tranquil Vell Marí que ja hi hauràn els de sempre per vigilar que no s'ofegui cap nedador... d'això en saben un munt!!! jajajjaja! Déu ni do...

    ResponElimina