--------------------------------------------------------------------------------

divendres, 8 de juliol del 2011

Fent cantera.

Una de les dificultats dels “clubs i associacions” és que la majoria de les vegades acaben sent un grup reduït i involuntàriament tancat d’amics, amb un parell de responsables que s’han de “currar” tota la part formal i/o administrativa i els altres que “naveguen” a remolc. Aquesta dinàmica molt simplificada i simplista del què és un club, la dic perquè a mi m’ha passat de que sempre que he estat en agrupacions, la majoria de vegades acaben sent uns espais tancats i la majoria de les vegades ho són  contra la voluntat dels seus membres.
Per evitar-ho, s’han de fer moltes activitats i tenir una actitud de tolerància vers la diversitat sociocultural força difícil de portar a terme.
Una de les activitats que es poden fer, és la d’apropar als més joves a la pràctica de l’esport del club. Aquest dimecres vaig poder comprovar que aquesta és una de les moltes accions que fa l’Escola d’en Mar de Cadaqués amb la finalitat de popularitzar el nostre esport amb els més joves del poble.
Em va fer molta gràcia poder palejar amb l’Adrià, L’Eva, la Camile, la Gina i l’incombustible Lluc, tots ells joveníssims palistes que han de formar el futur teixit social del club, o no, però de segur que, si no acaben practicant aquesta activitat, si que en tindran un magnífic i inesborrable record de la mateixa. Aquestes llargues passejades de tarda d’estiu amb els seus pares per les aigües de la punta del Cap de Creus han de penetrar en el profund teixit del seus sentits per més tard aflorar d’alguna forma positiva.

2 comentaris:

  1. que be que marxaba el meu Oais twin....el veig, i quina de records....


    hi ha que fer cantera de kayak....


    esta molt be aixó

    ResponElimina
  2. L'oasis és un caiac magnífic molt mariner que molts caiacs d'alta gama voldrien tenir les seves prestacions.
    Eduard

    ResponElimina