--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 4 d’abril de 2012

Divendres sortim a Thalassa


Aquest divendres el programa Thalassa està dedicat al caiac de mar. En la gravació hi vàrem participar molts de nosaltres, savem que es van fer imatges a La Fosca i Portlligat. Esperem que l'enfoc que se li hagi donat serveixi per popularitzar aquesta activitat esportiva sostenible. El trailer que s'ha fet aquest divendres s'hi han vist unes espectaculars imatges del grup del super-Marc Adroher surfejant a la Fosca, d'aquest fet segur que farà el salt a Holliwood. Espero que te'n recordis de nosaltres!
M'han comunicat que és possible que aquest divendres no hi hagi Thalassa i que l'emissió sigui l'altra setmana. Un cop consultada la seva web, en un lloc posa la data del divendres 6 i en l'altre la del 13. Com podeu veure ni ells ho saben.:
13/04/2012 - 22:15
La Costa Brava en caiac/Cadis, una joia andalusa
Capítol 546 Emissió: 06/04/12 durada: 42'38" - LA COSTA BRAVA EN CAIAC Seguint les passes de l'austríac Paul Fidrmuc, que el 1948 va publicar el llibre "Una piragua en la Costa Brava", ens endinsarem amb caiac pels racons d'aquesta magnífica costa. - CADIS, UNA JOIA ANDALUSA Anirem a Cadis amb l'escriptor Arturo Pérez-Reverte. És una ciutat que estima especialment, i on passa l'acció del seu últim llibre.

3 comentaris:

 1. No me'l perdo, sigui la setmana que sigui!!!

  ResponElimina
 2. Molt bo !! Felicitats a tots/es per la part que us toqui !!!

  Si algú s'el perd no passa res, el TV3 a la carta funciona molt bé i permet recuperar programes atrassats !

  ResponElimina
 3. El que dius Eduard... esperem que serveixi per popularitzar aquesta "passió" que portem a dins!
  Confirmat que ho emeten els dies 13 i 20 d'abril. El 20 sortirà l'escola d'en mar i Transfreu. I el 13 el baix empordà.
  jajajja Hollywood... no us oblido!

  ResponElimina