--------------------------------------------------------------------------------

divendres, 20 d’abril del 2012

Resultat concurs "Endevina quin lloc és"

El resultat final del Primer concurs "Endevina quin lloc és" del blog mar d'Amunt ha estat.:
Rosa S. 4 punts
Toni 2 punts
Marti 2 punts
Marcel 1 punt
Dani 1 punt
Diego M. 2 punts
Dani G. 1 punt
Aleshores queda la Rosa Sadornil com a guanyadora d'aquest prestigiós concurs i, que com a premi, té l'honor d'haver-lo guanyat (això és el més important) i, com a record del mateix rebrà una magnífica samarreta del blog.
A partir d'ara el concurs serà bimensual i estem negociant amb dues empreses del sector que hi aportin els premis. Us ho concretarem molt aviat.

3 comentaris:

  1. Felicitar la guanyadora per la seva carrera de fons, que una cosa és tenir xiripa, i l'altra, constància en els encerts.

    ResponElimina
  2. S'ho han currat molt i dic "han" perquè eren dos, la Rosa i en Martí el seu company. Han utilitzat la bibliografia toponímica, el sentit comú, el google-earth, han mobilitzat els seus amics que viuen pels poblets de la costa, en definitiva, han fet un gran esforç. Felicitats als guanyadors!!!

    ResponElimina
  3. Acabo d'obrir l'ordinador i m'he trobat amb la sorpresa d'haver guanyat aquest magnífic concurs, que per nosaltres és un honor ja que com ha dit l'Eduard, sense l'inestimable treball de camp d'en Martí (i col·laboradors) això no hagués estat possible. Felicitar als altres concursants amb els que esperem retrobar-nos en properes edicions de l' "Endevina quin lloc és" i felicitar igualment al promotor d'aquesta fantàstica idea, que en definitiva ens ajuda a conéixer i fixar-nos més en aquests paratges que tenim a casa nostra. Gràcies.
    Rosa S. i Martí P.

    ResponElimina