--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 29 d’abril del 2012

Ones

Aquest dissabte hem tingut una sortida amb un mar d’aquells que creen afició i addicció. Els vents de garbí i el llevant d’avui, ens han deixat un mar d’ones nobles i grans, d’aquelles que tots voldríem navegar cada dia i que des de la costa animen a la pesca del sard als que amb la canya recorren aquests penya-segats del CdC. De la sortida d’avui us contaré molt poques coses, tan sols dir-vos que érem disset caics, amb els seus caiaquitses de totes les edats. Tot i que alguns han acabat marejats amb el puja i baixa d’unes ones compreses entre un i dos metres d’alçada, si que hem quedat amb moltes ganes de tornar-hi a gaudir d’aquestes condicions, que fan del CdC un entorn primigeni i únic.

4 comentaris:

  1. Quin mar més bonic!! Quina força que li dóna a algunes fotos! la penúltima, quina por!! Certament, magnífica mar pels sards, pero mentre hi hagi els peixos lluna, malament anem, encara. El peix ja ha començat -per fi- a donar la cara! però encara falta una mica de temperatura. I que aquest mar, no s'encalmi! Quina bona sortida, quina sort tenir la mar tant a la vora, sempre a disposició.

    ResponElimina
  2. Ostres, això de l'anonimat és un pal, perquè no dius qui ets i així, si ens trobem ens podrem saludar i sabrem qui som....és d'agraïr que deixeu algun comentari que darrerament no n'hi ha...Una abraçada

    ResponElimina
  3. Bonitas fotos,bonita costa,espero algun dia conocerla desde el kayak,un saludo

    ResponElimina
  4. Merci per les fotos Eduard, estan molt maques totes, fns el pròxim dissabte.))

    ResponElimina