--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 16 de maig del 2012

Concurs i patrocini.



Per poder donar una mica d’al·licient al blog i sense deixar el principal objectiu que consisteix en la divulgació dels valors naturals del Cap de Creus i de retruc de la Costa Brava, hem iniciat aquesta secció lúdica-competitiva que és el concurs d’endevinar el lloc on s’ha fet la foto.
Tenim la gran sort de conèixer als responsables de les dues empreses de caiac de la zona, en Pau Calero fundador d’SK-Kayak i el Toni Albert de Kayaking Costa Brava la primera empresa que es va dedicar al nostre esport, quan els hi hem proposat de facilitar uns regalets per premiar al guanyador del concurs, no han dubtat ni un moment, ni ho han condicionat, gràcies a ells, podrem tenir uns premis que anirem anunciant paulatinament.
Aquesta primera ronda la paga KAYAKING COSTA BRAVA, el premi consisteix en una bomba per treure l’aigua de dins del caiac (bomba d’axique”) i una samarreta esportiva!
Sort a tots i a participar tot aprenen els racons de la nostra costa.

2 comentaris:

  1. Participo perque es entrentingut de collons, sense ànim de competir, però igualment gràcies a en Pau i en Toni pel seu patrocini, i per la seva aportació diària al mon del caiac ;-)

    ResponElimina
  2. Jo crec que el sol fet de participar en aquest concurs ja és emocionant. Els dimarts ja esperem que l'Eduard ens faci anar de bòlit buscant !!!
    També donar les gràcies a en Pau i en Toni per l'aportació que fan al "magnific" concurs !!!
    Rosa S.

    ResponElimina