--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 30 de maig del 2012

Testosterona


Sí, amics meus, ja ha arribat l’estiu i amb ell l’operació biquini i els nivells de testosterona pels núvols.
A partir d’ara si vols gaudir d’una sortida amb caiac plàcida millor que facis allò que el gran gurú diu “si som capaços d’aixecar-nos molt d’hora, molt d’hora, molt d'hora,  segur que trobarem la placidesa en la nostra sortida....”
Estic segur que tots els lectors d’aquest blog teniu anècdotes que contar sobre les coses que us han passat per navegar al migdia en dies d’estiu. Qui més qui menys s’ha creuat amb algú que té el cervell inversament proporcional a la potencia del motor de la seva barca.
Sense anar més lluny, il·lustrem aquest post amb una foto feta el diumenge a quarts de dotze al golfet. Quan ens disposàvem a marxar vàrem veure com tres embarcacions giraven per Puig Gros a tota pastilla i travessaven tot el golfet dirigint-se directament cap a nosaltres, era qüestió de pocs minuts poder sortir de la seva trajectòria. Un cop salvats vàrem comprovar que eren tres barques d’uns amics, una duia a les dones, l’altra als nens i la tercera hi anaven els de la testosterona (no vull ni imaginar-me les converses interessants que hi havia en dues d’aquestes barques). Ves per on que els vàrem reconèixer i van resultar ser d’uns “nous rics” que viuen a prop de Figueres, un d’ells ha visitat la garjola degut als seus negocis tèrbols (segons "vox populi"), gent sense escrúpols que millor no te’ls trobis mai, ni a terra i menys al mar! 
Noies i nois, a partr d'ara a matinar i a gaudir de les millors hores per navegar i sentir-se viu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada