--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 21 de juliol del 2013

I quina capacitat de càrrega....

...que té el Sea-yak de Prijon!  Aquest és el model de caiac que utilitzo i és impressionant el que hi arriba a cabre. Quan surto a dormir a mar, porto tot allò que és indispensable per les meves necessitats personals (res) però, m’enduc totes les joguines de platja d’un nen gran, equip de pescar amb tots els seus components, equip de dormir, equip de cuina, equip de il·luminació, equip de busseig, equip de fotografia nocturna i crepuscular. No us faré la “check-list” perquè no vull cansar-vos i no la tinc feta i això és un error, divendres vaig deixar-me l’esquer a casa! Aquest petit error va ser motiu de no haver de carregar l’equip de pesca i de cuinar...., això si, vaig haver d’anar a comprar embotit per poder menjar ;-)

Mentre un cumulonimbus feia estralls al Baix Empordà, en Ricard i un servidor ens ho miràvem des de la mar d’Avall mentre anàvem palejant i, amb una certa temença de que ens pogués caure a sobre. Vàrem ser cauts i, a l’alçada de cala Bona, vam parar per veure com evolucionava tot plegat i ho vam aprofitar per fer fotografies de capvespre.   


Desprès de sopar i aprofitant la desfeta dels núvols de tempesta, vam navegar amb la llum de la lluna en un mar mogut. La nit va ser dedicada a la fotografia nocturna d’alguns espais poc trepitjats per l’home i treballats per la tramuntana i el mar.


També vam cercar aquells organismes que tan sols de nit es poden observar i vam somiar amb un CdC guarnit d’estelades que cada cop són més patents.



Desprès de dormir una mica i amb les primeres llums de l’alba vam reposar forces i ens varem dirigir cap a “la llar d’infants marins”. Allí ens hem cabussat per disfrutar de tota aquesta munió d’amics que ara es troben en plena època reproductiva, amb les millors coloracions i comportaments marcadament territorials. Tot un espectacle. Desgraciadament un nombre massa alt de pescadors submarins ha espantat a una part dels exemplars més grans que habiten aquesta zona. Quan veus això desitges que s’acabi l’estiu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada